Η Τζένιφερ Άνιστον φιλά στα χείλη την Έλεν ντε Τζένερις και γίνονται αμέσως viral!

Η Τζένιφερ Άνιστον φιλά στα χείλη την Έλεν ντε Τζένερις και γίνονται αμέσως viral!

Η Τζένιφερ Άνιστον ρώτησε την  Έλεν ντε Τζένερις πότε ήταν η τελευταία φορά που φίλησε έναν άνδρα 

aniston
Η Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής The Ellen Show και έδειξε έμπρακτα την αγάπη της στη διάσημη παρουσιάστρια και πολύ καλή της φίλη Έλεν ντε Τζένερις.  Η αφορμή για το... viral φιλί τους στα χείλη ήρθε όταν η Άνιστον ρώτησε την παρουσιάστρια πότε ήταν η τελευταία φορά που φίλησε έναν άνδρα. Αφού η Έλεν απάντησε ότι συχνά φιλά άνδρες στα χείλη, απλά με πλατωνικό τρόπο, ρώτησε την ηθοποιό πότε ήταν η τελευταία φορά που εκείνη φίλησε μια γυναίκα.


«Όχι, δεν φιλάω γυναίκες στα χείλη» είπε η ηθοποιός με την Έλεν ντε Τζένερις να την πλησιάζει και τελικά να ανταλλάσσουν ένα πολύ τρυφερό φιλί. Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου. «Σου άρεσε; Πώς ήταν; Ήσουν νευρική;» ρωτούσε η χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια, με την παρουσιάστρια -γνωστή για το χιούμορ της- να απαντά «Ήταν ευχάριστο».


Ως μια από τις πιο ισχυρές τηλεοπτικές προσωπικότητες διεθνώς, η Έλεν μετρά εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως. Όταν μάλιστα μια τέτοια προσωπικότητα ενώνει τις δυνάμεις της με μια από τις πιο αγαπητές celebrities των τελευταίων ετών, την Τζένιφερ Άνιστον, είναι λογικό η σύμπραξη αυτή να γίνει αμέσως... viral!  Στο σχετικό ποστ που έκανε η Ντετζένερις στο instagram, τα σχόλια από κάτω δίνουν συγχαρητήρια στις δύο κυρίες για το φιλί, ενώ τα likes έχουν ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Find out how this happened. Tomorrow. @jenniferaniston

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης