Μικαέλα Φωτιάδη & Γιάννης Μπορμπόκης: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι;

Μικαέλα Φωτιάδη & Γιάννης Μπορμπόκης: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι;

Οι τελευταίες αναρτήσεις του ζευγαριού στο Instagram -Κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει για το τι συμβαίνει με τη σχέση τους

Borbokis-Fotiadis
Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο Γιάννης Μπορμπόκης σύμφωνα με δημοσιεύματα αποφάσισαν λίγους μήνες μετά τη βάφτιση του γιου τους να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Πάντως κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει για το τι ακριβώς συμβαίνει και αν χώρισαν. Μάλιστα τον περασμένο Ιούνιο ο Γιάννης Μπορμπόκης με ανάρτησή του στο Instagram είχε διαψεύσει ότι είχαν προγραμματίσει γάμο τον οποίο ακύρωσαν και έγραφε ότι δεν υπάρχουν γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους.

«ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΓΚΡΙΖΑ ΠΑΝΤΩΣ! Δεν σχεδιάσαμε κανένα γάμο οπότε δεν ακυρώνουμε κάτι. Επίσης ο Γιάννης ποτέ δεν μου έκοψε τα φτερά για να κυνηγήσω τα όνειρά μου.
Δεν ανέχομαι να γράφουν ψέματα για την οικογένειά μου, την επόμενη φορά που θα το κάνει κάποιος θα μιλήσει με τον δικηγόρο μου! Για αυτό παρακαλώ επειδή το θέμα πήρε μεγάλη έκταση και έγιναν πολλές αναδημοσιεύσεις, να ανακαλέσετε αυτά που γράψατε και να μην ασχοληθείτε περαιτέρω με την οικογένειά μου!

Borbokis





Κλείσιμο
Η Μικαέλα, η οποία έγινε πιο γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ριάλιτι μόδας, GNTM, θέλησε να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την καριέρα της αμέσως μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του τον περασμένο Μάιο και το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο λατρεύουν το παιδί τους.

H Μικαέλα Φωτιάδη στην τελευταία της ανάρτησή της γραμμένη στα αγγλικά έγραψε για τα συναισθήματά της όλο νόημα: «Δεν είναι εύκολο για ότι κάνεις να δέχεσαι κριτική και να σου λένε τη γνώμη τους. Κάποιες φορές όντως βοηθάει αλλά μερικές φορές πληγώνει. Αυτή είναι η ζωή. Έχω αισθήματα».


Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπορμπόκης στην τελευταία του ανάρτηση επίσης στα αγγλικά αναφέρει: «Η στιγμή είναι πάντοτε σωστή για να κάνεις αυτό που είναι σωστό».

View this post on Instagram

The Time Is Always Right To Do What Is Right. . . 😉 #BorbokoLife #BorbokoYoLo

A post shared by borbokis (@borbokis) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης