Ποιοι πλήρωσαν 500 ευρώ για να δουν το ντουέτο της Βίσση με την Κοντσίτα!

Ποιοι πλήρωσαν 500 ευρώ για να δουν το ντουέτο της Βίσση με την Κοντσίτα!

Όλα όσα έγιναν στο πιο «τρελό» πάρτι της χρονιάς! - Το φιλί στο στόμα που έδωσε η Βίσση στον Valentino - Βαθιά το χέρι στη τσέπη (από 250 έως και 500 ευρώ το άτομο) για τα σαράντα χρόνια σταδιοδρομίας της καλλιτέχνιδος στο τραγούδι

Ποιοι πλήρωσαν 500 ευρώ για να δουν το ντουέτο της Βίσση με την Κοντσίτα!
Μύκονος, Σάββατο 26 Ιουλίου, ώρα 20.00. Στον κακοτράχαλο δρόμο (ο Θεός να τον κάνει) που οδηγεί στη παραλία του Super Paradise και το μπιτς μπαρ ρέστοραντ «Jackie O», εκεί όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας Άννας Βίσση με την συμμετοχή της φετινής νικήτριας του διαγωνισμού της Eurovision, Κοντσίτα Βουρστ, κατά κόσμον Τόμας Νόιβιρτ.

Οι αρχικές προβλέψεις περί ενδεχόμενου μποτιλιαρίσματος που θα προκαλούσε η φημολογούμενη προπώληση 1.000 και πλέον εισιτηρίων διαψεύδονται. Οι συστάσεις των μετρ σε όσους έχουν κάνει κράτηση, να σπεύσουν από νωρίς μάλλον δεν λαμβάνονται υπόψη. Μια... εκνευριστική ησυχία επικρατεί.


Κλείσιμο



Δεν παρατηρείται ούτε κυκλοφοριακή συμφόρηση, ούτε καν κάποιο κομβόι με χαρούμενους φαν της τραγουδίστριας. Αντιθέτως, ο δρόμος είναι ανοιχτός μέχρι και το σημείο όπου έχει ακροβολιστεί μια ομάδα παρκαδόρων. Περίπου 700 μέτρα πριν τον τελικό προορισμό, το «Jackie O». 





Αν είσαι ένας απ’ αυτούς που έβαλαν βαθιά το χέρι στη τσέπη και πλήρωσαν απο 250 έως και 500 ευρώ (το άτομο) για να τιμήσουν τα σαράντα χρόνια σταδιοδρομίας της καλλιτέχνιδος στο τραγούδι, δικαιούσαι κάρτα VIP που σε οδηγεί απευθείας στο χώρο στάθμευσης έξω ακριβώς απο το μαγαζί.






Αν όμως είσαι ένας απο τους «ταπεινούς» που πλήρωσαν το εισιτήριο των 100 ευρώ για να στριμωχθούν όρθιοι γύρω από το μπαρ ή σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο αρκετά μακριά από τη σκηνή, τότε αναγκάζεσαι βάσει των υποδείξεων να αφήσεις επιτόπου το όχημά σου και να στοιβαχθείς μαζί με άλλους στα ιδιωτικά μίνι μπας. (Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το εισιτήριο των ορθίων μειώθηκε από τα 100 ευρώ στα 50, προφανώς για να μπει περισσότερος κόσμος στο μαγαζί...).
Οι ένοικοι των γύρω σπιτιών και ενοικιαζόμενων δωματίων επικαλούνται το σημείο της διαμονής τους για να καταφέρουν να διασχίσουν τον δρόμο που καταλήγει στο «Jackie O».





Στην είσοδο ενημερώνεσαι για τα σημεία που μπορείς και δεν μπορείς να περιφέρεσαι και παίρνεις ειδικό λαστιχένιο βραχιολάκι. Ανάλογα με το χρώμα που φοράς καθώς η πρόσβαση στον συναυλιακό χώρο για λόγους ασφάλειας είναι περιορισμένη. Εισερχόμενος στο εσωτερικό διαπιστώνεις ότι το τελευταίο πράγμα που ενδεχομένως να σε απασχολήσει είναι να εντοπίσεις κάποιον σερβιτόρο. Στρατιές ολόκληρες. Μαζί με τους σεκιούριτι φαίνονται περισσότεροι ακόμα και απο τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στο μπαρ και στα γύρω τραπέζια.

Σε αυτά μπροστά από τη σκηνή όπου το μενού φαγητού είναι υποχρεωτικό (το έχει επιμεληθεί ο γνωστός Κύπριος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας) και κοστίζει 500 ευρώ το άτομο η εικόνα δεν είναι αυτή που περιμένεις να συναντήσεις. Απουσιάζουν τα ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, οι εφοπλιστές και τα ονόματα της τηλεοπτικής σόου μπιζ, αυτοί που ουσιαστικά συνέβαλαν για την δημιουργία ενός μύθου γύρω απο το όνομα Άννας Βίσση.




Σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια πλασάρονται οι σελέμπριτις παντός καιρού.  Με μπροστάρη τον δημοσιοσχετίστα Γιώργο Ντάβλα, δίπλα του την θεατρολόγο-μπουζοκολόγο-κοσμική περσόνα, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, τον στυλίστα Χάρη Σιανίδη. Λίγα μέτρα πιο πέρα ο μάνατζερ Σπύρος Ρέβης με ένα μπουκέτο απο όμορφα κορίτσια το οποίο συστήνει σε μια παρέα Αυστριακών- φίλων της Κοντσίτα. Το σουρεάλ σκηνικό συμπληρώνεται από την καλεσμένη- γκεστ σταρ της βραδιάς Καλομοίρα που μαζί με τον σύζυγο της Γιώργο Μπούσαλη έχουν καθίσει σε τραπέζι που βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο και κοστίζει 350 ευρώ το κεφάλι. Κάποια στιγμή η Άννα Βίσση θα την καλοσωρίσει, θα της δώσει το μικρόφωνο αλλά η συμπαθής νεαρά καλλιτέχνιδα φαίνεται να έχει ξεχάσει τους στίχους, πιθανόν λόγω της μακράς απουσίας της απο την Ελλάδα και της μόνιμης εγκατάστασης της τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ.







Ωρα 22.30. Η συναυλία ξεκινά και στη σκηνή εμφανίζεται το νέο δυναμικό της Panic Records. Ξεχωρίζει η Ντέμυ. Η Άννα Βίσση βγαίνει γύρω στις 12 και κάτι. Το κοινό την επιφημεί όμως το σκηνικό παραπέμπει περισσότερο σε μια βραδιά με τα φαν κλαμπ της Eurovision παρά σε μια βραδιά με τους ορκισμένους φίλους της τραγουδίστριας. Η συναυλία, στο μεγαλύτερο μέρος της, δεν έχει παλμό. Με εξαίρεση δυο, τρεις στιγμές όπου η Άννα Βίσση τραγουδά κάποιες απο της εποχής Καρβέλα επιτυχίες της. Η Κοντσίτα παρακολουθεί απο ψηλά. Θα περάσουν ομως τρεις ολόκληρες ώρες μέχρι να κατέβει απο το τραπέζι της για να τιμήσει με την παρουσία της την Άννα Βίσση. Το πέρασμά της από τη σκηνή θα είναι εξαιρετικά σύντομο. Θα πει συνολικά πέντε τραγούδια, θα κάνει ένα ντουέτο με τη Βίσση, θα ευχαριστήσει το κοινό και θα αποχωρήσει με προορισμό το ξενοδοχείο της.


Η Άννα Βίσση προς τιμήν της θα συνεχίσει να τραγουδά παρά και το γεγονός ότι μετά την αποχώρηση της Κοντσίτα αρκετοί ήταν αυτοί που έφυγαν. Η συναυλία θα ολοκληρωθεί τελικά στις 4.30 τα ξημερώματα και αφού η τραγουδίστρια θα ευχαριστήσει απο το μικρόφωνο όλους τους συνεργάτες της, ένα προς έναν.






Ο Valentino με τον Δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη 
Είναι γύρω στη μία τα ξημερώματα όταν η άδεια μέχρι εκείνη τη στιγμή ροτόντα που βρίσκεται πίσω απο τα τραπέζια του φαγητού ανοίγει για τους υψηλούς όπως διαπιστώνεται καλεσμένους της. Ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης συνοδεύει τον διάσημο μόδιστρο Valentino και την παρέα του. Η Άννα Βίσση τους καλοσωρίζει και τους αφιερώνει μερικές απο τις επιτυχίες της. Κάποια στιγμή ο Valentino θα σηκωθεί από το τραπέζι και θα φιλήσει στα χείλη στη τραγουδίστρια. Εκείνη λίγο μετά θα κατέβει απο τη σκηνή και θα φωτογραφηθεί μαζί τους. Ο Valentino θα αποχωρήσει έπειτα από περίπου μια ώρα μαζί με τον Ηλία Ψινάκη. Ο διάσημος μόδιστρος ήρθε στη Μύκονο με το ιδιωτικό του τζετ μαζί μαζί με τον συνεργάτη του Τζιανκάρλο Τζαμέτι. Το δίδυμο φιλοξενείται στο σκάφος του κ. Ψινάκη και απο αύριο θα συνεχίσει τις διακοπές του στο Αιγαίο με δικό τους σκάφος.



Η Άννα Βίσση δίνει στον Valentino ένα φιλί στο στόμα








Και ο Πέτρος Κωστόπουλος
Στα μέσα της βραδιάς μια γνώριμη ανδρική φιγούρα κάνει την εμφάνισή της. Είναι ο πρώην εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος που συνεχίζει τις διακοπές του στο νησί των ανέμων παρέα με φίλους του και προσκλήθηκε από την Σοφία Καρβέλα και τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης