Μουτσινάς για Μακρυπούλια: «Θα μου πεθάνει on air η πρώτη καλεσμένη!»

Μουτσινάς για Μακρυπούλια: «Θα μου πεθάνει on air η πρώτη καλεσμένη!»

Είδε άραγε την κυριακάτικη πρεμιέρα του DWTS4; - Θα φορέσει σύντομα νυφικό στο πλάι του Μιχάλη Χατζηγιάννη; 

Απάτη με πωλήσεις ανύπαρκτων αυτοκινήτων
Μουτσινάς για Μακρυπούλια: «Θα μου πεθάνει on air η πρώτη καλεσμένη!»
Ποδαρικό στη νέα εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Νικ ο’ Κλοκ», έκανε το βράδυ της Τρίτης η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μίλησε για όλα: για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το θέατρο, αλλά και την απουσία της από τον τέταρτο κύκλο του «Dancing With The Stars».
 
«Είμαστε μαζί τρία χρόνια. Είναι πάρα πολύ ωραία! Νομίζω ότι είναι μοιρασμένη πια η σχέση μας με τον Μιχάλη. Νομίζω ότι εγώ έχω ηρεμήσει πλέον σε σχέση με τις εκπλήξεις και τα παραμύθια που σκεφτόμουν όταν ήμουν μικρή. Το έχουμε λίγο μοιράσει», είπε μιλώντας για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και συμπλήρωσε: «Η ουσία μιας σχέσης βρίσκεται στην επικοινωνία και στο να περνάει καλά το ζευγάρι».
 
Στη συνέχεια της συζήτησης, η Ζέτα Μακρυπούλια διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της, πράγμα που την κράτησε μακριά από το Dancing: «Θέλω να ξεκαθαρίσω και ένα θέμα ακόμα, επειδή το αυτάκι μου πήρε κάποια πράγματα που λέγονται για τα οικονομικά κλπ. Η αλήθεια είναι ότι λειτουργώ σαν άνθρωπος με βάση το συναίσθημα και όχι το χρήμα. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου στην επαγγελματική μου πορεία και το έχω αποδείξει, ειδικότερα αφού μπήκαμε στην οικονομική κρίση. Παύω να λειτουργώ με βάση το συναίσθημα και λειτουργώ με βάση το χρήμα μόνο όταν αντιλαμβάνομαι ότι έχει χαθεί το συναίσθημα από την απέναντι πλευρά. Εκεί λίγο επανέρχομαι και λέω ότι στην δουλειά δεν πρέπει να έχει τόσο σημαντική θέση το συναίσθημα».
 
Τέλος, προσπάθησε κομψά να αποφύγει την άμεση αναφορά στη νέα παρουσιάστρια του χορευτικού show: «Όπως καταλαβαίνεις, ο λόγος που δεν είμαι στο Dancing δεν είναι τίποτα άλλο, παρά το θέατρο. Ήταν μια μεγάλη αγάπη και έπρεπε να διαλέξω. Το Dancing το αγάπησα πάρα πολύ σαν εκπομπή, μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα. Φέτος, όμως, επειδή υπήρξε μια ανασφάλεια σχετικά με τον χρόνο και το αν θα προλάβουμε, δεν ήθελα να δημιουργήσω στο κανάλι αυτή την ανασφάλεια και δεν ήθελα να την έχω κι εγώ. Αυτό που πάω να κάνω φέτος στο “Παλλάς” είναι έρωτας και όταν είμαι ερωτευμένη θέλω να είμαι εκεί», εξηγώντας παράλληλα ότι είναι ερωτευμένη με την παράσταση που θα συμμετέχει το φετινό χειμώνα: «Δεν μου ήταν εύκολο. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο γιατί ήταν μια εκπομπή που την ξεκίνησα από την αρχή και τη χτίσαμε όλοι μαζί, λιθαράκι - λιθαράκι. Ήταν μια εκπομπή που αγαπήθηκε πάρα πολύ -ακόμα και τον κόσμο που έπρεπε να χαιρετήσω δεν ήταν εύκολο. Έκλεισε ένας κύκλος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης