Τη νίκη της Ισπανίας στο φετινό Μουντιάλ πανηγύρισε έξαλλα η Πενέλοπε Κρουζ, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός στα social media.
Η χώρα από την οποία η ίδια κατάγεται, με το γκολ του Φεράν Τόρες κατέκτησε τη νίκη του Παγκοσμίου Κυπέλλου για δεύτερη φορά στην ιστορία της, στον αγώνα ενάντια στην Αργεντινή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουλίου και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της.
Η Πενέλοπε Κρουζ για να το γιορτάσει ανέβασε ένα story στο προφίλ της κατά το οποίο χόρευε υπό τους ήχους του «Nuevayol» του Bad Bunny και φώναζε, φορώντας τη φανέλα της ομάδας με τον αριθμό 19 του Λαμίν Γιαμάλ. Στην ανάρτηση σημείωσε: «Είστε καταπληκτικοί, συγχαρητήρια».
Δείτε το βίντεο
Νωρίτερα, η ηθοποιός είχε ανεβάσει και μία φωτογραφία της με την ίδια εμφάνιση.
Κλείσιμο
Η Πενέλοπε Κρουζ δημιούργησε, μάλιστα, ένα βίντεο κατά το οποίο μιλούσε για τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν με τη συμμετοχή της Ισπανίας στο φετινό Μουντιάλ, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η προσδοκία είναι παράξενο πράγμα. Υπάρχει πριν από οτιδήποτε άλλο. Πριν από τον θόρυβο, πριν από τα δάκρυα, πριν από την ιστορία. Είναι ο χώρος ανάμεσα στο τώρα και σε αυτό που θα μπορούσε να είναι. Πριν από μερικές εβδομάδες η προσδοκία ήταν το μόνο που είχαμε, το συναίσθημα ότι όλα ήταν δυνατά. Η ιστορία περίμενε να ξεδιπλωθεί και το έκανε».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.