Στο Εδιμβούργο βρέθηκε αυτές τις ημέρες η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την κόρη της, με την παρουσιάστρια να αναφέρει σε σχετική ανάρτηση που έκανε στα social media πως «κάθε τέλος ενός ταξιδιού είναι η αρχή για το επόμενο».
Την Παρασκευή, μέσα από νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κοινοποίησε νέες εικόνες της, και παράλληλα σημείωσε πως το τέλος μιας απόδρασης σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.