Ο Μανούσος Μανουσάκης έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου σε ηλικία 74 ετών από οξεία λευχαιμία.
Ο επίσημος λογαριασμός του studio Κλεισθένης θέλησε να μοιραστεί μία αδημοσίευτη φωτογραφία του γνωστού σκηνοθέτη από το 1993, στην οποία πόζαρε μαζί με την Ελένη Φιλίνη και τον Δημήτρη Πιατά, οι οποίοι συνεργαζόντουσαν στην παράσταση «Ένας βλάκας και μισός».
Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει: «Το @studio_kleisthenis με θλίψη αποχαιρετά τον Μανούσο Μανουσάκη με μια αδημοσίευτη φωτογραφία με τον φακό του Κλεισθένη στην οποία βλέπουμε τον αγαπημένο μας σκηνοθέτη με την Ελένη Φιλίνη και το Δημήτρη Πιατά στις 3-11-1993 στις πρόβες στο Θέατρο Ακάδημος για την θεατρική παράσταση Ένας βλάκας και μισός του Δημήτρη Ψαθά».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.