Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον καλό της φίλο και συγκάτοικό της, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
«Ήμουν παρούσα. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο, αλλά ήμασταν τυχεροί μέσα στην ατυχία μας. Εγώ ήμουν στον επάνω όροφο, ήταν βράδυ κι ο Χρήστος ήταν στον κάτω. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο με την Ελένη Κούρκουλα και εάν εκείνος έλεγε αυτό το "σβήνω" στην ένταση που το είπε από τον κάτω όροφο, δεν θα τον είχα ακούσει και δεν θα καταλάβαινα τι συνέβαινε. Μας έσωσε το τηλεφώνημα», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4m6cbdeu4mp)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν σοκαριστικό, δεν υπάρχει άλλη λέξη να το περιγράψω. Αντιδράσαμε γρήγορα, ήρθε και το ασθενοφόρο άμεσα και οι γιατροί στο Γεννηματάς έπεσαν όλοι από πάνω του».
Περιέγραψε μάλιστα, για πρώτη φορά ένα περιστατικό, ενώ βρίσκονταν μέσα στο ασθενοφόρο. «Ήταν τέτοια η σύγχυση... Θα σας πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Όταν ήμουν μέσα στο ασθενοφόρο και πηγαίναμε και τον ακούμπησα κάποια στιγμή στο χέρι για να του δώσω δύναμη ότι όλα θα πάνε καλά, το χέρι του ήταν τόσο παγωμένο... Εκεί έπαθα σοκ, είπα "τι είναι τώρα αυτό;"», αναφέρει.
Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Έχω εκπαιδευτεί να είμαι ψύχραιμη στις κρίσιμες στιγμές ή τουλάχιστον να δείχνω ψύχραιμη. Μέσα μου υπήρχε ταραχή. Ευτυχώς, είχαμε αίσιο τέλος».
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.