Το Σάββατο 27 Ιουλίου ο Παντελής Τουτουντζής δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις φωτογραφίες του με την οικογένειά του από τη μέρα που είχε την ονομαστική του εορτή.
Λίγο πριν τον γάμο του με τον επί χρόνια σύντροφό του, make up artist πέρασε με την οικογένειά του μερικές στιγμές χαλάρωσης και πόζαρε τόσο με τον μέλλοντα σύζυγο όσο και με τα παιδιά τους από το ξενοδοχείο που διέμειναν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κρήτη, αλλά και από διάφορα άλλα μέρη που επισκέφτηκαν.
«Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους να χαίρονται όλα τα δώρα της ζωής» έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής του.
«Θα παντρευτούμε με κουμπάρα την Ελένη Φουρέιρα» Λίγους μήνες πριν, ο Παντελής Τουτουντζής αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί τον σύντροφό του φέτος το καλοκαίρι σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε.
Ο γνωστός make up artist, επίσης, ανακοίνωσε ότι κουμπάρα στον γάμο του θα είναι η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία διατηρούν πολύ στενή φιλία, και ότι ο γάμος θα λάβει χώρα τον Αύγουστο στην Κρήτη.
Μιλώντας στο περιοδικό «OK!», ο Παντελής Τουτουντζής δήλωσε: «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.