ΗΚλόε Καρντάσιανεξήγησε τους λόγους που δεν θέλει να κάνει ξανά ψυχοθεραπεία.
Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians», η 40χρονη εξήγησε πως μέχρι στιγμής έχει κάνει πολλές προσπάθειες να κάνει ψυχοθεραπεία, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Όπως ακούγεται να λέει στην καλή της φίλη, Μαλίκα Χακ: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Μου αρέσει μάλιστα. Έχω κάνει με τρεις ή τέσσερις διαφορετικούς θεραπευτές».
Ωστόσο, ανέφερε πως κανείς τους δεν της έδωσε την κατάλληλη συμβουλή, με αποτέλεσμα να νομίζει πως χάνει τον χρόνο της.
«Δεν έχω συνδεθεί ποτέ με κανέναν. Και σκέφτομαι "μόλις σου είπα ολόκληρη την ιστορία της ζωής μου και κάθε σκοτεινό μου μυστικό και εσύ είσαι σαν να μην έγινε τίποτα". Είναι σαν να μου λένε απλά "οκ". Δεν πήρα ποτέ καμία καθοδήγηση», εξηγεί.
Τότε, η φίλη της της απαντά: «Ίσως δεν ήταν το κατάλληλο άτομο για σένα», με την Κλόε να αναφέρει πως αυτό συνέβαινε με κάθε ψυχολόγο που πήγαινε. «Μέχρι στιγμής, κάθε θεραπευτής που έχω δει κάνει το ίδιο», τόνισε.
Τέλος, παραδέχτηκε μιλώντας στην κάμερα: «Στην πραγματικότητα, ένας θεραπευτής μου είπε ότι δεν χρειάζομαι θεραπεία, επειδή επεξεργάζομαι συνεχώς τα πράγματα που θεωρώ σημαντικά. Δεν ξέρω τι να πω».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.