Γιώργος Μαζωνάκης: Το μούδιασμα της οικογένειας και η εγχείρηση της αδερφής του, Βάσως

Γιώργος Μαζωνάκης: Το μούδιασμα της οικογένειας και η εγχείρηση της αδερφής του, Βάσως

Στεναχωρημένοι από τις εξελίξεις φέρονται να είναι οι γονείς του τραγουδιστή ενώ η αδερφή του νοσηλεύεται μετά από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

mazwnakis-makk2
Μουδιασμένοι και σοκαρισμένοι από τις εξελίξεις στην ενδοοικογενειακή διαμάχη με την αδερφή του Βάσω φέρονται να είναι η μητέρα, ο πατέρας και η μικρότερη αδερφή του δημοφιλούς ερμηνευτή, Γιώργου Μαζωνάκη.

Η έκταση που πήρε το θέμα τους βρήκε μάλλον απροετοίμαστους, ενώ τα όσα ακούγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και η πληθώρα των αναρτήσεων φέρεται να τους έχουν αναστατώσει σε μεγάλο βαθμό.

Την ίδια στιγμή η Βάσω Μαζωνάκη νοσηλεύεται μετά από επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, η οποία συνέπεσε με την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλλε εναντίον της ο αδερφός της.

Μάλιστα ο γνωστός σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης με τον οποίο η Βάσω είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια της ευχήθηκε περαστικά μέσα από την εκπομπή του Θανάση Αναγνωστόπουλου και της Νάνσυ Ζαμπέτογλου όπου παρουσιάζει την ενότητα μαγειρικής.

Πάντως μετά τα αποκαλυπτήρια της ενδοοικογενειακής διαμάχης ανάμεσα στα δυο αδέρφια που κάποτε ήταν αχώριστα αυτό που ελπίζουν όλοι είναι να πέσουν οι τόνοι και μόλις η Βάσω πάρει εξιτήριο να αρχίσει μια προσέγγιση ώστε να ξεκινήσει ένας διάλογος μεταξύ των δυο πλευρών, προκειμένου να λήξει ο «εμφύλιος».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη η «μείζονα αντιδικία» με την αδελφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, αφορά «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής». Κατά την ανακοίνωση, μάλιστα, την Τετάρτη, «έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρου Μαντά:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 90 ετών η Νίκη Λεμπέση, μια από τις τέσσερις αδελφές Τατά

Κωλοτούμπα Κασσελάκη για το πόθεν έσχες σε 24 ώρες: Χθες είπε θα το δώσει πριν τις ευρωεκλογές, σήμερα έως τις 30 Ιουνίου - Δείτε τα δύο βίντεο

Ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του είχε ο πρόεδρος της Τσεχίας - Νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης