Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν μου αρέσει καθόλου όταν λένε «εγώ έχω κάνει πεζοδρόμιο»

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν μου αρέσει καθόλου όταν λένε «εγώ έχω κάνει πεζοδρόμιο»

Εννοούν μάλλον το τρέξιμο στο ρεπορτάζ, πρόσθεσε αναφερόμενη στα σχόλια που ακούστηκαν για την ίδια στην εκπομπή της Χρηστίδου

maleskou_pezodromio
Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε θέση για όσα έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα και την αφορούν, όπως οι δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια μίλησε σχετικά με αυτό στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου.

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε στο «MEGA Καλημέρα» ότι: «Είδα το απόσπασμα με τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου και από αυτό που φαίνεται, όπως το είδα, δεν το είπε για κακό. Δίνεται πολύ μεγάλη διάσταση από πού ξεκινάει κάποιος, δηλαδή άκουσα πολλά να λέγονται με αφορμή τη δική μου πορεία. Κανένας δεν έρχεται από το πουθενά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czz9i3d20fnl)

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με τον όρο «πεζοδρόμιο» που έχει ακουστεί σε συζητήσεις, οι οποίες αφορούν την καριέρα της.

«Επίσης δεν σημαίνει ότι κάποιος για να γίνει παρουσιαστής σώνει και ντε θα πρέπει να έχει ξεκινήσει από δημοσιογραφία. Άκουσα να λένε ότι έχω κάνει ‘πεζοδρόμιο’ που δεν μου αρέσει σαν όρος να σας πω. Εννοούν μάλλον το κομμάτι του ρεπορτάζ, όλο αυτό το τρέξιμο. Καλό είναι να αφήνουμε τις ταμπέλες και τους χαρακτηρισμούς και να αφήνουμε τον καθένα με το δικό του άστρο να ακολουθήσει τη διαδρομή του. Υπάρχει χώρος για όλους μας» δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τι είχε ειπωθει στην εκπομπή της Χρηστίδου
Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε προηγούμενες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν πρωτοξεκίνησε στον χώρο της τηλεόρασης. Η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε πως η ίδια ξεκίνησε από άλλα, μικρά πόστα μέχρι σταδιακά να ανελιχθεί στις βαθμίδες της τηλεόρασης και να γίνει κεντρική παρουσιάστρια.

Ξεκινώντας, είπε: «Είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που ξεκίνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το βήμα και έφαγαν πάρα πολλή λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο στην τηλεόραση».
Σίσσυ Χρηστίδου: Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσίαστρια, ήμουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο
Κλείσιμο

Ο Γρηγόρης Μελάς διαφώνησε φέρνοντας το δικό της παράδειγμα. Η Σίσσυ Χρηστίδου συνέχισε: «Θα δανειστώ το παράδειγμα που δίνεις γιατί εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει γιατί ξεκινάς σιγά-σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, ήμουν στο πεζοδρόμιο, ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, μπήκα σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται, το σιγά-σιγά. Όταν, όμως, ξαφνικά εμφανίζονται άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε: "Ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις;". Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Η απάντηση από την Ιωάννα Μαλέσκου
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το πότε θα επιστρέψει τηλεοπτικά και σχολίασε τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου και του Πάνου Κατσαρίδη για την ίδια.

Αρχικά, ανέφερε: «Μου έχει λείψει πολύ η παρουσίαση. Αν κι έχει περάσει αρκετός καιρός, με το που πιάνω το μικρόφωνο νιώθω ότι είμαι στον φυσικό μου χώρο. Είναι το στοιχείο μου και αυτό που αγαπώ. Δεν απαντώ ποτέ σε ό,τι ακούγεται και ότι αφορά στα επαγγελματικά μου. Όταν έρθει η στιγμή, θα είμαι έτοιμη να πω πράγματα. Απολαμβάνω αυτή τη φάση που περνάω, γιατί κάποια πράγματα δεν επιστρέφουν και καλό είναι να τα ζούμε στο έπακρο. Εννοείται ότι θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, το έχω πει πολλές φορές, μη γίνομαι γραφική. Μιλάμε για τη δουλειά μου, μιλάμε για κάτι που αγαπώ πάρα πολύ».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czxk36txblx5)

Η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της δήλωσε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου δέχτηκε επιθέσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας της, γιατί εμφανίστηκε απότομα, σε σχέση με την ίδια που ξεκίνησε από χαμηλά μέχρι να ανελιχθεί στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.

Πάνω σε αυτό, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, ότι "έσκασε ο αφαλός της Ευρώπης και πετάχτηκα εγώ". Όχι, δεν αισθάνομαι έτσι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι ξαφνικά παρουσιάστηκα, είναι δικό τους πρόβλημα».

Ενώ, ο Πάνος Κατσαρίδης σχολίασε για την ίδια ότι «είναι μια γυναίκα που έκανε κάτι και από τότε παραπονιέται ότι δεν της άρεσε αυτό που έκανε και έφαγε πόλεμο».

Η παρουσιάστρια είπε από την πλευρά της: «Δεν είμαι παραπονιάρα, δεν ξέρω γιατί το είπε. Ίσως το είπε με μία διάθεση να ισορροπήσει τις θετικές δηλώσεις για εμένα; Δεν ξέρω. Αστειεύομαι. Αν το είπε αυτό, θα είχε τους λόγους του. Σίγουρα δεν είμαι παραπονιάρα. Όμως, αν με ρωτήσουν για κάτι για το οποίο έχω μία διαφορετική άποψη και κάτι που ίσως δεν με έχει ευχαριστήσει ιδιαίτερα, δεν θα πω "τι τέλεια ήταν όλα". Αν για αυτόν τον λόγο με έχει χαρακτηρίσει κάποιος παραπονιάρα, χαλάλι του. Έχω μάθει να λέω αλήθειες. Να είναι καλά και ο Πάνος!».

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς σώθηκε με το εκτινασσόμενο κάθισμα ο πιλότος του F-16 που κατέπεσε νότια της Χαλκιδικής

Η 25χρονη Μαρία συνόδευε τα ανήλικα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού με τους πελάτες

Αγγαρείες, παρέλαση και μαγειρείο γι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης