Ελισάβετ Σπανού: Μίλησε για την εγκυμοσύνη της και την κατάψυξη ωαρίων που έκανε στο παρελθόν

Ελισάβετ Σπανού: Μίλησε για την εγκυμοσύνη της και την κατάψυξη ωαρίων που έκανε στο παρελθόν

«Ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου» τόνισε - Δείτε το βίντεο

eirinispanou378
Λίγο πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, η Ελισάβετ Σπανού, παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Δέχτηκα πολλά μηνύματα όταν μίλησα για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκα, αλλά και για την κατάψυξη ωαρίων. Πάρα πολλές κοπέλες, κυρίως από επαρχία, επικοινωνούσαν μαζί μου. Λυπάμαι που υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσουμε εμείς οι γυναίκες για την βία που υπάρχει. Υπάρχει βία και μισογυνισμός. Εύχομαι για το 2024 να υπάρχει λιγότερη βία» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cycj37wgrmwp)

Η τραγουδίστρια, τόνισε ακόμα: «Όσο μεγαλώνουμε οι γυναίκες, μας πιάνει το άγχος για το “πότε θα γίνω μάνα”. Αναρωτήθηκα εάν θέλω να κάνω παιδί ή όχι κι ενώ αναρωτιόμουν, τα χρονιά περνούσαν. Δυστυχώς, το βιολογικό ρολόι δεν επικοινωνεί με τον εγκέφαλο, οπότε αποφάσισα να καταψύξω κάποια ωάρια, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου».

Τέλος, η Ελισάβετ Σπανού είπε: «Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση “πρεμούρα” για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Αναγνωρίζω την κάθε ανάγκη του ανθρώπου να εκφράζεται όπως εκείνος νιώθει. Είναι κάτι που θεωρώ ότι όλοι θέλουμε να συνυπάρχουμε. Το θέμα της τεκνοθεσίας με προβληματίζει σε βαθύτερο επίπεδο και όχι στην ανατροφή του παιδιού. Καταλαβαίνω ότι είναι θέμα ισότητας. Το θέμα της τεκνοθεσίας, εάν το δούμε προοπτικά, μετά δηλαδή θα έχουμε γυναίκες που θα κυοφορούν μόνο ως παρένθετες; Γίνεται μία περίεργη χρήση μετά των φύλων σε ένα βάθος χρόνου και αυτό με ανησυχεί πιο πολύ».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της
Την είδηση ότι θα γίνει μητέρα, ανακοίνωσε με δύο φωτογραφίες της στο Instagram, στις οποίες φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της.

Στην ανάρτηση, η τραγουδίστρια έγραψε: «Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι πρέπει να γράψω… είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθω…αυτά που σκέφτομαι… Θα πω λίγα λοιπόν… Η χαρά μου φαίνεται… ☺️ θα πω για εκείνο που δεν φαίνεται αλλά με κατακλύζει τον τελευταίο καιρό… ΒΑΘΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για το ευλογημένο δώρο που μου δόθηκε».

418793298_1362899351261746_6409377648666014458_n


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ και Βρετανία βομβαρδίζουν τους αντάρτες Χούτι στην Υεμένη - Ήταν αναγκαία η επίθεση, λέει ο Σούνακ


Χωρίς τέλος οι περιπέτειες του ναυαγίου της Ζακύνθου: Από τον σεισμό του 2019 μέχρι την κακοκαιρία του ΄23 που το «έκοψε» στη μέση

Αλλάζει το κλίμα στους γαλάζιους βουλευτές για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης