Ένα ατύχημα είχε η Μπέσσυ Αργυράκη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην παραλία Αγίας Τριάδας, στη Θεσσαλονίκη.
Η τραγουδίστρια έδωσε το παρών στη «Γιορτή του Τρύγου» και ανέβηκε στη σκηνή για να διασκεδάσει τον κόσμο με τις επιτυχίες της.
Ωστόσο, την ώρα που πλησίασε προς το κοινό που βρισκόταν κάτω από τη σκηνή, η Μπέσσυ Αργυράκη σκόνταψε στο ηχείο και έπεσε από την εξέδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέδρα είχε ύψος περίπου ενός μέτρου, με την τραγουδίστρια να πέφτει στο κενό και να τραυματίζεται στο μέτωπο. Ωστόσο, είναι καλά στην υγεία της.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.