Μίριαμ Μάργκολιζ - Φωτογραφίζεται γυμνή στα 82 της και δηλώνει: «Ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι λεσβία»

Μίριαμ Μάργκολιζ - Φωτογραφίζεται γυμνή στα 82 της και δηλώνει: «Ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι λεσβία»

«Μισώ τα μεγάλα βυζιά, έχω μια κοιλιά που πέφτει, λίγο στραβά πόδια, δεν είμαι ενθουσιασμένη με αυτό, αλλά απλά κάνεις ό, τι καλύτερο μπορείς» δήλωσε η ηθοποιός που είναι γνωστή από το «Χάρι Πότερ»

Miriam_Margolyes_arthro
Η 82χρονη ηθοποιός Μίριαμ Μάργκολιζ, έκανε μια γυμνή φωτογράφιση, όπου μίλησε για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της, τη σχέση της με το σώμα της και για τον ρόλο της στο «Χάρι Πότερ», ανάμεσα σε άλλα. 

Η διάσημη ηθοποιός η οποία έχει τιμηθεί με βραβείο BAFTA για την ερμηνεία της στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Η εποχή της αθωότητας» (1993), έγινε γνωστή διεθνώς με τον ρόλο της ως καθηγήτρια Ρομόνα Σπράουτ στη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ» (2002-2011). Η Μάργκολιζ ανακηρύχθηκε Αξιωματικός του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (OBE) στο πλαίσιο της Πρωτοχρονιάτικης Τιμής του 2002 για τις υπηρεσίες της στο δράμα.

Η Μάργκολιζ, για το εξώφυλλο του τεύχους Pride της βρετανικής «Vogue», πόζαρε για διάφορες λήψεις, μεταξύ των οποίων και μια που καθόταν σε ένα τραπέζι φορώντας μόνο ένα μαργαριταρένιο κολιέ και μαργαριταρένια σκουλαρίκια, ενώ κομμάτια από κέικ στο τραπέζι κάλυπταν το στήθος της.

Η διάσημη ηθοποιός άλλαξε επίσης σε άλλες πιο πλήρως ντυμένες εμφανίσεις για μια φωτογράφιση μέσα σε ένα λευκό δωμάτιο με διάφορα ρούχα και αξεσουάρ πεταμένα τριγύρω.

Δείτε την ανάρτηση

Η Μάργκολιζ μοιράστηκε επίσης την εικόνα που έχει η ίδια για το σώμα της. 

«Μισώ τα μεγάλα βυζιά [και έχω] μια κοιλιά που πέφτει, λίγο στραβά πόδια. Δεν είμαι ενθουσιασμένη με αυτό. Αλλά απλά κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Πρέπει να το κάνεις. Κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς», δήλωσε.

Η ηθοποιός - που αποκάλυψε ότι είναι λεσβία το 1966 - ήταν μία από τις τρεις πρωταγωνίστριες του εξώφυλλου του τεύχους Pride της βρετανικής Vogue μαζί με τις τραγουδίστριες Τζανέλ Μονέ και Ρίνα Σαγουαγιάμα.
Κλείσιμο
«Ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι γκέι ή οτιδήποτε άλλο», ανέφερε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. «Ήξερα ότι δεν ήταν εγκληματικό επειδή ήμουν εγώ. Δεν θα μπορούσα να είμαι εγκληματίας».

Η Μάργκολιζ παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε με την αντίδραση των γονιών της, καθώς εκείνη την εποχή το να είσαι λεσβία αποτελούσε κοινωνικό ταμπού: «Τους πλήγωσε και δεν θέλω να πληγώνω τους ανθρώπους».

Η Βρετανίδα ηθοποιός γνώρισε τη σύντροφό της, Χέδερ, στα γυρίσματα ενός ραδιοφωνικού δράματος του BBC και είναι μαζί εδώ και 54 χρόνια, με τη Μάργκολιζ να ζει στο Λονδίνο και τη σύντροφό της στο Άμστερνταμ.

«Καταφέραμε να ζήσουμε τις ζωές μας χωρίς να τις μειώσουμε», ανέφερε. «Δεν ήθελα να χρειαστεί να εγκαταλείψει τίποτα. Και εγώ δεν ήθελα να εγκαταλείψω τίποτα. Ήθελα και την πίτα μου και τον σκύλο χορτάτο. Και μέχρι στιγμής, έχει πετύχει».

Η άποψή της για τον Χάρι Πότερ

Η Μάργκολιζ έγινε παγκοσμίως διάσημη ως καθηγήτρια Σπράουτ στο δημοφιλές franchise «Χάρι Πότερ» και εξομολογήθηκε ότι «δεν σημαίνει τόσο πολλά για μένα όσο για εκείνους».

«Για μένα ο "Χάρι Πότερ" δεν ήταν σημαντικός. Χάρηκα πολύ που πήρα τον ρόλο και μου άρεσε που συμμετείχα και που γνώρισα όλους τους ανθρώπους, αλλά δεν είναι και Τσαρλς Ντίκενς», είπε.

Παρά το γεγονός ότι δεν τον θεωρεί έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους της, εξακολουθεί να τον βρίσκει ικανοποιητικό λόγω των θαυμαστών της.
«Οι άνθρωποι έρχονται και μου λένε "Απλά σε αγαπώ" και θέλουν να με αγκαλιάσουν. Και αυτό είναι εκθαμβωτικό», είπε.

Η Μάργκολιζ θυμήθηκε ότι ένα μέσο την είχε αποκαλέσει παλαιότερα «εθνικό μπιχλιμπίδι», για το οποίο θυμήθηκε ότι αισθάνθηκε πως: «Θα ήθελα να είμαι εθνικός θησαυρός, αλλά δεν ξέρω αν πραγματικά είμαι».

Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένος ο 15χρονος από το σοβαρό τροχαίο με πατίνι - Δείτε τη στιγμή της σύγκρουσής του με αυτοκίνητο

«Η Πισπιρίγκου νοσηλεύεται λόγω σοβαρού αυτοάνοσου, αυτό απαντά αυτομάτως για το τι συνέβη με τα παιδιά», λέει ο Κούγιας

Τεράστια επιχείρηση διάσωσης στην Πύλο μετά από ναυάγιο με μετανάστες - 17 νεκροί, 104 διασωθέντες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης