Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί τον Απρίλιο του 2022, ενώ ο καλλιτέχνης έχει ακόμα δύο παιδιά, μία κόρη με την Άννα Βίσση κι έναν γιο με την Αννίτα Πάνια.
Η Έλενα Φερεντίνου δείχνει να έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στη φροντίδα του γιου της. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία, με την ίδια και τον γιο της, κατά την απόδραση που έκαναν στην παραλία. Συνόδευσε την ανάρτησή της με μία κόκκινη καρδιά.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.