Η Μαρία Καρλάκη έδωσε συνέντευξη κι αποκάλυψε πως διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Ξεκαθάρισε μάλιστα, πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μεγαλώσει μόνη της το παιδί. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», δήλωσε: «Είμαι στο πρώτο 3μηνο της εγκυμοσύνης μου κι είναι κάτι που αγαπώ, πριν ακόμα έρθει».
«Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι αγόρι ή κορίτσι, ακόμα και σήμερα στην εξέταση μας κρυβόταν. Είναι λίγο ατίθασο παιδάκι», συμπλήρωσε.
Σε ερώτηση για τον πατέρα του παιδιού και τη σχέση που τους συνδέει, είπε: «Δεν είναι σύζυγος. Κάτσε, γιατί αγχώθηκα λίγο. Δεν είμαστε παντρεμένοι. Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού βρίσκεται και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά δεν έχουμε παντρευτεί κι ούτε σκοπεύω να το κάνω άμεσα. Είμαι ακόμα σε πένθος, λόγω του παππού μου, που τον έχασα πρόσφατα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csnkmgs2r0rl)
Όσο για το ενδεχόμενο να δοκιμάσουν τη σχέση τους εξ' αποστάσεως, ανέφερε: «Πέρασε αρκετό διάστημα στην Αθήνα ομολογώ, να είναι καλά, προσπάθησε πάρα πολύ και τουλάχιστον κατάφερε κάτι ωραίο. Από εκεί και πέρα, ο Θεός ξέρει. Εγώ όμως, το έχω πει και το ξαναλέω. Δεν έχω κανένα θέμα να κρατήσω το παιδί μόνη μου, ούτως ή άλλως, σκόπευα να κάνω μια εγκυμοσύνη μόνη μου».
Τέλος, συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο για κάποιους συγγενείς να το κατανοήσουν, αλλά θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο να μείνεις κάπου που δεν είσαι ευτυχισμένος. Είμαστε 5 μήνες μαζί κι ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ. Έγινε από αγάπη κι από έρωτα, το χαιρόμαστε κι οι δύο».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.