Ο Κώστας Μαρτάκης είναι κι εκείνος ανάμεσα σε αυτούς που επηρεάστηκαν από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».
Μέχρι και σήμερα, πολλές περιοχές των βορείων προαστίων είναι ντυμένες στα λευκά. Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», μέσω του Skype, ο Κώστας Μαρτάκης έδειξε το σπίτι του στον Διόνυσο, αλλά και την πισίνα του, η οποία... έγινε πίστα παγοδρομίου!
«Κάθε χρόνο παγώνει η πισίνα. Περιμένω τον Φραγκολιά να έρθει να κάνει πατινάζ», είπε χιουμοριστικά ο τραγουδιστής, δείχνοντας την παγωμένη πισίνα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqc4lgexie15)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κακοκαιρία, τονίζοντας πως ευτυχώς φέτος δεν αντιμετώπισε προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, όπως την περσινή χρονιά.
«Έρχεται και φεύγει το χιόνι. Φέτος δεν είχαμε πρόβλημα με το ρεύμα, έπεσε μόνο ένα 20λεπτο, οπότε εντάξει. Αυτό μπορεί να συμβεί και στην καθημερινότητα. Το νερό εδώ λειτουργεί με αντλία, αν δεν έχεις ρεύμα, σταματάει», δήλωσε.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή