Μίνως Μάτσας και Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι δυσκολίες να αποκτήσουν παιδιά και η αποκάλυψη για την ημέρα του τοκετού

Μίνως Μάτσας και Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι δυσκολίες να αποκτήσουν παιδιά και η αποκάλυψη για την ημέρα του τοκετού

«Την ώρα που γεννούσε η Όλγα είχαμε βάλει μέσα στο μαιευτήριο μουσική και συγκεκριμένα κρητική λύρα» αποκάλυψε ο μουσικοσυνθέτης 

Matsas-Kefalogianni
Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας». Ο μουσικοσυνθέτης και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησαν μεταξύ άλλων για τη σχέση τους και για τον ερχομό των παιδιών τους.

«Η ζωή με τα μωρά είναι τελείως διαφορετική, είναι πανέμορφη, είναι γεμάτη συγκινήσεις και μας κάνει να νιώθουμε και εμείς ξανά παιδιά. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια και αυτό που θέλω πραγματικά είναι να μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδιά μας αντίστοιχες εμπειρίες και να τους γεμίσουμε με αγάπη, που είναι η μεγαλύτερη περιουσία που μπορούμε να τους δώσουμε» είπε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coulijxyir69)

Σχετικά με τις δυσκολίες και τις προσπάθειες που έκανε για να μείνει έγκυος, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξήγησε: «Στη δική μου περίπτωση, ο Μίνως ήταν αυτός που έφερε τα πάνω κάτω. Αλλά επειδή ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που προσπαθούν, για αυτό το λόγο βγήκα και μίλησε ανοιχτά για τις προσπάθειες που είχα κάνει και τις απογοητεύσεις που βίωσα. Οι γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες αξίζει να το κυνηγήσουν».

Τέλος, ο Μίνως Μάτσας αναφέρθηκε στη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους και αποκάλυψε: «Την ώρα που γεννούσε η Όλγα είχαμε βάλει μέσα στο μαιευτήριο μουσική και συγκεκριμένα κρητική λύρα. Μουσικές που είχα γράψει για τον Καζαντζάκη που ήταν φουλ με ρυθμούς και κρητική λύρα, μας φώναζαν από τα διπλανά δωμάτιο να χαμηλώσουμε και να κάνουμε ησυχία και εμείς είχαμε πάρτι. Ήταν πολύ συγκινητικό».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coulv6yox489)

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα κατά εταιρείας του Έλον Μασκ για βασανισμό ή άσκοπη θανάτωση ζώων σε πειράματα!

Απαντήσεις ζητά ο πατέρας του νεκρού 11χρονου στις Σέρρες - Αυτοψία στο σχολείο

Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε νέα έφεση - Ζητά κι άλλη δίκη για την υπόθεση με τον Τζόνι Ντεπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης