Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τη Σπυροπούλου, για εμένα είναι βουβό πρόσωπο»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τη Σπυροπούλου, για εμένα είναι βουβό πρόσωπο»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του παρουσιαστή 

andreas_mikroutsikos
Δηλώσεις έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Με τίποτα. Όχι, επειδή κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους, αλλά αυτό που βλέπω σαν εικόνα είναι για εμένα βουβό πρόσωπο. Εκτός αν είναι σκηνογραφική παρέμβαση, οπότε θα την έβλεπα έτσι, επειδή είναι όμορφη κοπέλα. Είναι του ατάλαντου κι άλαλου γωνία. Γωνία όμως κι εγώ δεν στρογγυλεύω τις γωνίες. Τα λέω, όπως είναι» είπε αρχικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coh08heg6snl)

Αναφορικά με τα άτομα που θα προσθέσει η Φαίη Σκορδά στο πάνελ της εκπομπής της, δηλαδή τον Βασίλη Νομικό σχολίασε: «Ο Βασίλης παλιά που τον έβλεπα είχε μια εμπειρία, έναν λόγο, μια κίνηση, θα είναι μια χαρά. Θα είναι διπλό χτύπημα μαζί με τον Νίκο Γεωργιάδη».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στο GNTM. Όπως είπε, αυτό που φταίει και κουράζει το κοινό είναι η διαρκής επανάληψη. «Έπιασε η Χατζηπαντελή και τώρα που έφυγε, κάνουν την τρίχα τριχιά. Προσπαθούν να τσακωθούν και φαίνεται», δήλωσε.

Κλείσιμο
Όσο για τον Δημήτρη Παπανώτα, που τον χαρακτήρισε «συνταξιούχο» και υποστήριξε πως του έκλεψε μια εκπομπή, είπε: «Δεν θα πιω και καφέ μαζί του. Μετά από αυτά που είπε, τα οποία θεωρώ παντελώς άδικα. Το είχε ξεκινήσει για το αν θα πρέπει να βγω στη σύνταξη ή όχι και μετά άρχισε κι έλεγε ότι του πήρα εκπομπή. Δεν ξέρω να έχω πάρει καμία εκπομπή από κανέναν. Αν ήθελε να έχει νόημα αυτό, θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί γιατί είναι συνταξιούχος. Δεν μπορεί τώρα αυτός να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης