Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» που παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλοςκαι η Τζένη Μελιτά βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια». Ο ηθοποιός μίλησε για τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή, με τον οποίον μεγαλώνουν μαζί το παιδί τους.
Όταν ο Μιχάλης Οικονόμου μίλησε για τη βάφτιση του γιου τους, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε αρχικά: «Κι εγώ έχω βαφτίσει το παιδί μου σε εκκλησία».
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός είπε στον παρουσιαστή: «Είσαι πρωτοπόρος, μας έδειξες το δρόμο σε κάποια θέματα». Τότε, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε ως εξής: «Το έκανα γιατί ήταν οι ανάγκες της ζωής μου αυτές και δεν υπήρχε δεύτερη κουβέντα. Υπήρξε ένα θάρρος προσωπικό, αλλά ας το αφήσουμε. Σκέψου, όμως, ότι πριν από 10 χρόνια δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την κουβέντα στην κρατική τηλεόραση. Απλώς χαίρομαι πάρα πολύ που βρισκόμαστε στο 2022 και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.