Γιάννης Στάνκογλου: «Είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια ενός σκυλάδικου, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερή μου»

Γιάννης Στάνκογλου: «Είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια ενός σκυλάδικου, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερή μου»

Για την εμπειρία του με τα μπουζούκια, τους έρωτες του παρελθόντος, αλλά και τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε ο ηθοποιός

stankoglou__1_
Δηλώσεις παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου και μίλησε για την εμπειρία του στα σκυλάδικα της επαρχείας και την επιτυχία της νέας σειράς του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει».

Ειδικότερα, ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε στη σειρά. «Έχω την τύχη να έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο ωραία βιβλία, δύσκολα, ρόλους υπέροχους που κάθε ηθοποιός θέλει να παίξει. Είναι ένα υπέροχο σενάριο στο "Αυτή η νύχτα μένει". Ένας ηθοποιός μπορεί να κάνει καλύτερα τη δουλειά του έτσι. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Ένας και ένας όλοι, από τους πιο παλιούς μέχρι τους πιο καινούριους», δήλωσε.

Αναφορικά με τη δική του εμπειρία στα μπουζούκια, ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «Στα μπουζούκια έχω ζήσει και και εφιάλτες και όνειρα. Δεν ήμουν των μπουζουκιών σίγουρα. Ήμουν πιο ροκ, αλλά επειδή κατάγομαι από την επαρχεία, έχω πάει σε διάφορα σκυλάδικα που λέμε και διάφορα ξενυχτάδικα. Έχω ζήσει και ακραίες καταστάσεις και όμορφες».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnpp0oqfui6h)

Κλείνοντας, ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε στον έρωτα που είχε ζήσει στο παρελθόν με μια τραγουδίστρια, 20 χρόνια μεγαλύτερή του.

«Έχω ζήσει τσακωμούς και ξύλο, αλλά έχω ζήσει και αρκετά ρομαντικά πράγματα κι έρωτες. Ως πιο μικρός, πάνω στο χωριό που πήγαινα σε ένα σκυλάδικο, είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερή μου. Δεν ξέρω αν έκανε καριέρα τελικά, εγώ δεν την ξέρω. Δεν τη θυμάμαι κιόλας, την έχω ξεχάσει», είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Χωρίς δεύτερη αναμνηστική δόση το 80% των άνω των 60 - Ανησυχία για την «διπλή απειλή» με γρίπη

Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε γιατί έχει να κάνει σεξ από το 2016


Βιασμός 12χρονης: Με 35 ονόματα η «κόκκινη λίστα» της ΕΛΑΣ - Στο επίκεντρο ο 40χρονος διαχειριστής οίκου ανοχής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης