Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», με αφορμή το αφιέρωμα που έφτιαξαν για την παράσταση «Η μελωδία της ευτυχίας», όπου πρωταγωνίστησε η αείμνηστη σταρ.
Η εν λόγω παράσταση είχε διακοπεί και όπως είχε αναφερθεί στους ηθοποιούς, θα συνεχιζόταν μόλις η Αλίκη νιώσει καλύτερα.
«Το βλέμμα της ήταν σχεδόν πανικόβλητο, όμως "έφυγε" σε αυτή την τεράστια επιτυχία κι επί σκηνής, όρθια, ακμαία και δυνατή στην τελευταία της υπόκλιση», είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη βουρκωμένη.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmlsetjgljjl)
Στη συνέχεια και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο οποίος συμμετείχε στη συγκεκριμένη παράσταση, μίλησε για τη συνύπαρξή τους επί σκηνής.
«Η παραγωγή μας ενημέρωσε ότι πρέπει να παίξουμε όλοι. Δεν είχαμε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης, κλαίγαμε και στεναχωριόμασταν που θα τελειώσει αυτό που ζούσαμε», δήλωσε ο ηθοποιός.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία