«Παρενοχλήθηκα όταν έπαιζα στην Άννυ, το είπα στην Βουγιουκλάκη με μεγάλο φόβο μη με διώξουν», εξηγεί η Άριελ Κωνσταντινίδη

«Παρενοχλήθηκα όταν έπαιζα στην Άννυ, το είπα στην Βουγιουκλάκη με μεγάλο φόβο μη με διώξουν», εξηγεί η Άριελ Κωνσταντινίδη

Η ηθοποιός μίλησε στις άσχημες εμπειρίες που έζησε ως παιδί στον χώρο του θεάματος

ariel
Για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής και τα δυσάρεστα περιστατικά που έχει βιώσει μέσα σε αυτόν μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα «Όλα Γκουντ» και δε δίστασε να μιλήσει για την εμπειρία της.

Όπως εξήγησε, στον χώρο του θεάματος μπήκε από πολύ μικρή. Όμως, ο χώρος ήταν πολύ σκληρός για ένα παιδί. «Ήταν τεράστια η μοναξιά μου. Το θέατρο το ξεκίνησα για να έχω χαρά εγώ πρώτα και μετά για να έχουν χαρά οι υπόλοιποι στο σπίτι. Δεν ήξερα τι είναι θέατρο, απλά έβλεπα πράγματα στην τηλεόραση κι έπαιζα. Ήταν μια δική μου υπαρξιακή ανάγκη, η μεγάλη μου ανάγκη ήταν η επαφή. Ήμουν ευτυχισμένη έπειτα, αλλά δεν μπορούσα αυτό το κάθε μέρα, να είμαι επαγγελματίας. Ήμουν στρατιώτης, αυτό δεν είναι σωστό για ένα παιδί», δήλωσε η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfupd7c398s9-st)

Στην συνέχεια, ανοίχτηκε σχετικά με τα όσα έζησε στον χώρο του θεάματος. Όπως είπε, της είχαν τύχει αρκετά δυσάρεστα περιστατικά, όμως όσο κι αν προσπάθησε να τα καταγγείλει ως παιδί, δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

«Το καταλαβαίνεις, το μυρίζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Θυμάμαι κάτι αγγίγματα στα πόδια μου, κάτι βλέμματα. Εγώ πάγωνα, έκανα ότι δεν έχει συμβεί. Νομίζω ότι όταν έπαιζα στην παράσταση "Άννυ", το είχα πει και στον σκηνοθέτη και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, με πάρα πολύ μεγάλο φόβο, μην τυχόν και φύγω από αυτό. Είχα και ένα κοινωνικό θέμα, μην χάσει και κανένας άνθρωπος τη δουλειά του. Είχε γίνει ένας μικρός σαματάς, τότε ήταν άλλα τα δεδομένα», εξήγησε.

Κλείσιμο
Τέλος, μίλησε για ένα ακόμα περιστατικό, στο οποίο έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν και πραγματικά την είχε σοκάρει σαν παιδί. «Θυμάμαι ότι είχε μπει μέσα στο θέατρο ένας επιδειξίας, τον είχα δει από το καμαρίνι. Άνοιξε την καμπαρντίνα του και ξαφνικά, τα έχασα. Είχα μείνει στήλη άλατος και μία μαμά που ήταν δίπλα, μου είπε: "Σιγά, δεν έχεις δει τον μπαμπά σου γυμνό;". Υπήρχε αυτή η νοοτροπία. Είμαι ακόμα πληγωμένη, ήταν κάτι που με επηρέασε και στις σχέσεις μου με τους άνδρες», κατέληξε η Άριελ Κωνσταντινίδη.





Ανεβαίνει η θερμοκρασία, τοπικές βροχές από το βράδυ

«Απαγορευτικό» στους ανεμβολίαστους από αύριο - Όλα τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης