Λίντα Εβαντζέλιστα: Επιστρέφει στις πασαρέλες μετά την παραμόρφωση από τις πλαστικές

Λίντα Εβαντζέλιστα: Επιστρέφει στις πασαρέλες μετά την παραμόρφωση από τις πλαστικές

Eίναι η πρώτη της δουλειά στον χώρο της μόδας μετά από χρόνια

Linda_Evangelista_cleanup
Η Λίντα Εβαντζέλιστα μοιράστηκε μερικά πολύ ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το supermodel των 90s στις 9 Σεπτεμβρίου του 2022 πρόκειται να επανέλθει στις πασαρέλες, αφού γνωστοποίησε τον εφιάλτη που έζησε, όταν μία αισθητική επέμβαση την άφησε παραμορφωμένη. Η ίδια επέστρεψε στον κόσμο της μόδας και έκλεισε την πρώτη της δουλειά, μία καμπάνια για τον οίκο Fendi.

Σε ανάρτηση της στο Instagram έγραψε: «Στις 9 Σεπτεμβρίου 2022, ο οίκος Fendi θα παρουσιάσει ένα ειδικό fashion show στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει τα 25 χρόνια της τσάντας Fendi Baguette, που σχεδίασε η Silvia Venturini Fendi», έγραψε η 57χρονη Λίντα Εβαντζέλιστα στο Instagram. Όπως είπε το μοντέλο, ο οίκος παράλληλα θα γιορτάσει τα δύο χρόνια του Κιμ Τζόουνς ως καλλιτεχνικού διευθυντή του τμήματος γυναικείας ένδυσης. Παράλληλα με το κείμενο της, η Λίντα Εβαντζέλιστα δημοσίευσε τη φωτογραφία στην οποία πόζαρε στο πλαίσιο του εν λόγω fashion show κρατώντας τις δημοφιλείς τσάντες.

linda-fendi


Σε συνέχεια της δημοσίευσής της έγραψε: «Είμαι τόσο ευγνώμων» αναφερόμενη ονομαστικά σε όλους τους καλλιτεχνικούς διευθυντές του οίκου Fendi, αλλά και σε κάθε συντελεστή της φωτογράφησής της για την καμπάνια που θα γιορτάσει τα 25 χρόνια της συγκεκριμένης τσάντας που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του οίκου.

Η Λίντα ήταν ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της δεκαετίας του '90, μαζί με την Κέιτ Μος και τη Ναόμι Κάμπελ έχοντας ποζάρει στα εξώφυλλα τουλάχιστον 700 περιοδικών.

Κλείσιμο
Τον περασμένο Φεβρουάριο, το μοντέλο δήλωνε στο People: «Δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Δεν μου μοιάζει καν». Ωστόσο με τη νέα της ανάρτηση η Λίντα Εβαντζελίστα δείχνει, ότι έχει διανύσει έναν μακρύ, επίπονο δρόμο, με κατεύθυνση την αποδοχή.

«Στους ακόλουθους μου που αναρωτιούνται γιατί δεν δουλεύω, ενώ οι καριέρες των συναδέλφων μου απογειώνονται, ο λόγος είναι ότι έχω παραμορφωθεί βίαια από τη διαδικασία του CoolSculpting (σ.σ. αναφέρει το όνομα της κλινικής), που έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχέθηκε. Αύξησε, δεν μείωσε τα λιποκύτταρά μου και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμα κι αφού υποβλήθηκα σε δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς χειρουργικές διορθωτικές επεμβάσεις», είχε πει όταν αποκάλυπτε στα social media τον προσωπικό εφιάλτη που πέρασε.

Το μοντέλο έχει μηνύσει από τον Σεπτέμβριο του 2021 την εταιρεία, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την παραμόρφωση που της συνέβη. Το διεθνές αναγνωρισμένο top model παραμορφώθηκε από την «παράδοξη λιπώδη υπερπλασία του λιπώδους ιστού», ως σπανιότατη παρενέργεια της διαδικασίας της αισθητικής επέμβασης.

linda-111


Η παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού, δηλαδή η τοπικά εντοπισμένη σκλήρυνση του λίπους μετά τη κρυολιπόλυση, έχει ως αποτέλεσμα τη διόγκωση αντί τη συρρίκνωση των περιοχών, που έχει εφαρμοστεί η θεραπεία, με αποτέλεσμα ένα ορατό διογκωμένο στρώμα λίπους κάτω από δέρμα. Πρόκειται για μία σπάνια παρενέργεια στη δημοφιλή διαδικασία της κρυολιπόλυσης (CoolSculpting).

Το πρώην σούπερ μόντελ υποστηρίζει επίσης ότι, η παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού δεν την κατέστρεψε μόνο αισθητικά, αλλά την οδήγησε και σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, θλίψης και χαμηλής αυτοεκτίμησης.

Η Λίντα Εβαντζέλιστα έχει ζητήσει αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς δεν μπόρεσε να δουλέψει τα τελευταία 6 χρόνια εξαιτίας της αλλαγής στην εμφάνισή της.

SPLASHNEWS__IDEAL_IMAGES
Φωτογραφία: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGES


Ενόσω η υπόθεσή της συνεχίζει να εξετάζεται από τη δικαιοσύνη, το πρώην supermodel προσπαθεί να διεκδικήσει εκ νέου τη ζωή της και γι’ αυτόν τον λόγο μοιράστηκε δημόσια την τραυματική εμπειρία της.

«Ελπίζω ότι μπορώ να ξεφορτωθώ λίγη από τη ντροπή και να βοηθήσω τους ανθρώπους, που είναι στην ίδια κατάσταση με μένα. Αυτός είναι ο στόχος μου», δήλωνε στο περιοδικό People.

Αυτή είναι η πρώτη της δουλειά στο χώρο της μόδας μετά από χρόνια και αποδεικνύει, ότι το μοντέλο συνεχίζει να βαδίζει στον δρόμο της αποδοχής του εαυτού της.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε συνθετικό δηλητήριο είχε εκτεθεί ο στενός συνεργάτης του Πούτιν


Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Μειώνεται η «ποινή» του 30% - Θα επιβάλλεται αναλογικά με τις ημέρες απασχόλησης


Βρετανία: Μητέρα 2 παιδιών κατασπαράχθηκε από τον σκύλο της - Τι λέει η οικογένεια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης