Λίντα Εβαντζελίστα - Ο εφιάλτης μετά τις πλαστικές επεμβάσεις: «Σκότωσα τη Λίντα, δεν με αναγνωρίζω πλέον»

Λίντα Εβαντζελίστα - Ο εφιάλτης μετά τις πλαστικές επεμβάσεις: «Σκότωσα τη Λίντα, δεν με αναγνωρίζω πλέον»

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, δεν θα έκανα τίποτα από αυτά» αναφέρει, παραμορφωμένη πλέον από τις πλαστικές - «Δεν μπορώ να σηκώσω τα χέρια μου, πονάω, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη»

linda-main
Ενώ τα προηγούμενα χρόνια η Λίντα Εβαντζελίστα ήταν το διασημότερο πρόσωπο στον κόσμο, με αμέτρητα εξώφυλλα και χιλιάδες χιλιόμετρα στις παγκόσμιες πασαρέλες, πλέον ζει στη σκιά του εαυτού της, κλεισμένη στο σπίτι της, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι διέθετε ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα παγκοσμίως, γεγονός που έχουν αναγνωρίσει οι πάντες, εκείνη ήθελε το «κάτι παραπάνω». Οι συχνές επισκέψεις στον πλαστικό χειρουργό όμως, της κόστισαν ακριβά και μάλιστα, όχι οικονομικά.


«Δεν αντέχω άλλο να ζω έτσι, να κρύβομαι και να ντρέπομαι για το ποια είμαι. Δεν μπορώ να νιώθω άλλο αυτόν τον πόνο», είπε στο περιοδικό People και δήλωσε «έτοιμη να μοιραστεί την ιστορία της».

Αν και το 56χρονο παγκοσμίου φήμης μοντέλο, θεωρούσε ότι τα χρήματα που έδωσε για πλαστικές επεμβάσεις θα ήταν μία «επένδυση» αποδείχθηκε τελικά... η καταστροφή της.

Όπως αναφέρει, οι επεμβάσεις που έκανε είχαν τα αντίθετα αποτελέσματα και οι παρενέργειες είναι εμφανείς, καθώς έχουν παραμορφώσει το πρόσωπό της. Μάλιστα, κατέθεσε μήνυση και διεκδικεί 50εκατ. δολάρια από τους γιατρούς που την έκαναν αγνώριστη.

Κλείσιμο

«Προσπάθησα να σταματήσω τα γηρατειά μου. Νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος, το σώμα μου παραμορφωνόταν και φαινόταν κρεμασμένο. Προσπάθησα να κάνω δίαιτα και να γυμναστώ, όμως τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Πήγα στον γιατρό μου και μου είπε ότι πάσχω από υπερπλασία του λίπους και θα χρειαστώ κρυολιπόλυση. Έκανα τρεις νομίζω και ακόμα δεν είδα τα επιθυμητά αποτελέσματα», δήλωσε η Λίντα Εβαντζελίστα.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, δεν μπορεί καν να φορέσει τα ρούχα της, αν από μέσα δεν φοράει μία ειδική ζώνη. Όταν το ύφασμα έρχεται σε επαφή με κάποια σημεία του σώματός της, αιμορραγεί.


«Το λίπος είναι σκληρό σε κάποια σημεία, μου έχει κάνει εξογκώματα, τα οποία όταν ακουμπάνε σε κάποιο ύφασμα και δημιουργείται τριβή, ματώνω. Δεν μπορώ πλέον, ούτε να σηκώσω ψηλά χέρια μου, με πονάνε. Δεν κοιτάζομαι πλέον, στον καθρέφτη. Αυτό που βλέπω δεν είμαι εγώ», δήλωσε η Λίντα Εβαντζελίστα με δάκρυα στα μάτια.

Τέλος, αναφέρει πως μετάνιωσε για όλα όσα έκανε στον εαυτό της και δηλώνει πλέον, «κατά των πλαστικών επεμβάσεων».


«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα έκανα τίποτα. Γιατί να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα στους εαυτούς μας; Γνώριζα ότι κάποια στιγμή θα γεράσω. Αλλά δεν σκεφτόμουν ότι θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου πλέον. Όχι μόνο εμφανισιακά. Όλη αυτή η ιστορία με άλλαξε σαν άνθρωπο. Νιώθω λες και η Λίντα πέθανε, την σκότωσα», είπε κλείνοντας την συνέντευξή της.




Ειδήσεις σήμερα:

Πάστορας σε εκκλησία στο Φοίνιξ παραιτήθηκε επειδή είχε τελέσει λάθος... χιλιάδες βαφτίσεις!

Ασθενής σεισμική δόνηση στα ανοιχτά της Χίου

Οικονόμου: Στοχευμένη εφάπαξ στήριξη των πιο ευάλωτων - Κρίσιμος μήνας ο Μάρτιος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης