Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ξεσπά κατά του Άρη Σοϊλέδη - «Δεν θα κερδίσεις, στο υπογράφω»

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ξεσπά κατά του Άρη Σοϊλέδη - «Δεν θα κερδίσεις, στο υπογράφω»

Στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, ο ποδοσφαιριστής είπε σχετικά με την 11η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα για αποχώρηση: «Ο Σπύρος είναι σαν τον Tριαντάφυλλο, δεν κερδίζει» - Δείτε τo βίντεο με την απάντηση του τραγουδιστή

triantafyllos_aris--
Κατά του Άρη Σοϊλέδη τάχθηκε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος διαγωνιζόταν στο περσινό Survivor. Αφορμή στάθηκαν τα λόγια του ποδοσφαιριστή, στο χθεσινό επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος ενοχλήθηκε από το σχόλιο του Άρη Σοϊλέδη, όταν εκείνος είπε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου πως: «ο Σπύρος Μαρτίκας είναι σαν τον Τριαντάφυλλο, δεν κερδίζει».

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται να λέει: «Κι εγώ ο βλάκας στηρίζω Άρη εδώ και τόσο καιρό!! Λοιπόν ακούστε δεν με νοιάζει για το ρεκόρ. Πάμε στηρίζω Μαρτίκα, ας το πάρει. Εάν ήθελα να δω αγώνες θα έβλεπα Real – Barca και NBA και Ολυμπιακούς Αγώνες», τόνισε.

«Πάμε τώρα να στηρίξουμε Μαρτίκα, Στάθη, Ασημίνα. 
Φίλε σε στήριξα, είπες π@@@ τέλος. Ο κόσμος μου θα βγάλει άλλον νικητή και το υπογράφω. Βασικά το υπογράφουν όλοι. Άρη, δεν θα κερδίσεις ποτέ το Survivor. Στο υπογράφω», είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που προβλήθηκε στο «Love it»


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqkphd9aps1)


Υπενθυμίζεται, ότι ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε το γεγονός, ότι το τηλεοπτικό κοινό κρατά τον Σπύρο Μαρτίκα στο παιχνίδι, ενώ έκανε και μία σύγκριση μεταξύ του φαρμακοποιού και του Τριαντάφυλλου. Ο τραγουδιστής, που διαγωνιζόταν πέρυσι, είχε επίσης παραμείνει για καιρό στο παιχνίδι, αν και ήταν αδύναμος αγωνιστικά.

«Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει», είπε ο ποδοσφαιριστής και συνέχισε απευθυνόμενος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, λέγοντάς της ότι:

«Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε ως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckq1jwnn1snd)




Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «πνίγηκε» η Θεσσαλονίκη - Σε λιγότερο από δύο ώρες έβρεξε 1,5 φορά περισσότερο από όλο τον Ιούνιο!

Ιερωμένος ο τεχνικός της Google που «ανακάλυψε» ότι τα ρομπότ έχουν συνείδηση

«Πάντα συντρέχουν λόγοι για πρόωρες εκλογές... αλλά και περισσότεροι να μην γίνουν» λέει ο Μητσοτάκης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης