Πριν από μερικές μέρες οΛάμπρος Κωνσταντάραςαποκάλυψε πως χώρισε με την Στεφανία Γκουρνέλου και η αιτία ήταν εκείνος. Η ίδια ρωτήθηκε για τον χωρισμό τους και απάντησε:
«Τελείωσε αυτό, όλα καλά. Τον ευχαριστώ που έχει αναλάβει την ευθύνη του. Ωστόσο, η τραμπάλα των μεριδίων ευθύνης σίγουρα κάπου κλείνει, αλλά εγώ πιστεύω ότι πάντα σε ένα χωρισμό ευθύνονται και οι δύο».
«Δεν έπαιξε το Survivor ρόλο στον χωρισμό, τουλάχιστον όχι η απόσταση. Εγώ βλέπω τη ζωή λίγο πιο σοβαρά από ό,τι εκείνος, χωρίς να λέω ότι είμαι καλύτερη εγώ ή χειρότερος εκείνος. Έχω έναν υπεραναλυτικό νου και τον εφαρμόζω παντού», τονίζει.
«Η περίοδος του χωρισμού ήταν έντονη για μένα. Να μιλήσουμε ως φίλοι δεν ξέρω, είναι και πολύ νωπό», σημείωσε η ηθοποιός Στεφανία Γκουρνέλου.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckejsp0gfiyp)
Τι είχε πει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον χωρισμό τους «Κάτι δεν πήγε καλά. Εντάξει, δεν υπάρχει τώρα στη ζωή μου, αλλά όλα καλά, μια χαρά. Δεν έπαιξε ρόλο η απόσταση του Survivor. Μετά δημιουργήθηκαν διάφορα θέματα, κυρίως ευθύνομαι εγώ πιο πολύ. Έγινε ειρηνικά κι αγαπημένα αυτός ο χωρισμός», είχε πει ο δημοσιογράφος.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.