Η δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη έγινε θεία για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους followers της.
Ο αδερφός της δημοσιογράφου, Παναγιώτης Σταμάτης και η σύζυγος του, Ελένη έφεραν στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και βιώνουν στιγμές απόλυτη ευτυχίας.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2020 στην Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά και έχει αποκτήσει ακόμη ένα γιο.
Η περήφανη θεία δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τα πατουσάκια του ανιψιού της ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ξημέρωσε για την οικογένειά μας μια ευλογημένη μέρα. Η σύζυγος του αδελφού μου, η Ελένη μας, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Χριστέ μου σε ευχαριστούμε για αυτό το θείο δώρο».
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.