Σάσα Σταμάτη: Γάμος σε κλειστό κύκλο για τον αδελφό της Παναγιώτη

Σάσα Σταμάτη: Γάμος σε κλειστό κύκλο για τον αδελφό της Παναγιώτη

Δείτε φωτογραφίες

Sasa_Stamati-Zevgos
Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο έγινε το βράδυ του Σαββάτου ο γάμος του αδελφού της Σάσας Σταμάτη. Ο Παναγιώτης Σταμάτης λίγο πριν γίνει πατέρας έκανε το πολιτικό γάμο με την αγαπημένη του Ελένη στη Δημοτική Πινακοθήκη παρουσία λίγων αγαπημένων προσώπων. Το ζευγάρι πάντρεψε η αντιδήμαρχος Πειραιά (δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός) Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Ο πολιτικός γάμος έγινε λίγο μετά τις 8 χθες βράδυ με τους νεόνυμφους να λάμπουν από ευτυχία. Στο πλευρό τους ήταν φυσικά η αδελφή του Παναγιώτη και γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, η οποία ήταν και μάρτυρας στο γάμο μαζί με την μητέρα της νύφης

Η Σάσα ήταν ιδιαίτερα κομψή μέσα στο εντυπωσιακό haute couture φόρεμά Celia 5226 (της σχεδιάστριας Celia Kritharioti) που είχε συνδυάσει αρμονικά με κοσμήματα Kaissaris. Τα μαλλιά της είχε επιμεληθεί ο Χρήστος Μιχαηλίδης και το μακιγιάζ της η Χριστίνα Σταματογιαννοπούλου.

Όσο για τους νεόνυμφους; Η νύφη ήταν ντυμένη στα λευκά και δεν σταμάτησε να χαμογελά και να κρατά τρυφερά το χέρι του Παναγιώτη της. Ο γάμος είχε, άλλωστε, μια ρομαντική διάθεση και η έγκυος νυφούλα κρατούσε μια εντυπωσιακή νυφική ανθοδέσμη από παιώνιες που δημιούργησε για εκείνη η flower creator Έμυ Ντρίζου.

Το παρών στον πολιτικό γάμο έδωσαν η διευθύντρια του Βηmagazino και διευθύντρια πολιτισμού στο «Βήμα» Μαργαρίτα Σφέτσα, ο παρουσιαστής του Mega Θανάσης Φουσκίδης και ο ανιψιός της Σάσας και του Παναγιώτη Σταμάτη, και μικρότερος βουλευτής της ΝΔ στο υπόλοιπο Αττικής Βαγγέλης Λιάκος.

Δείτε φωτογραφίες 

Sasa-Adriana
Σάσα Σταμάτη με την αντιδήμαρχο Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη
Κλείσιμο
Sasa_Stamati
Η Σάσα Σταμάτη με δημιουργία Celia 5226
Nyfi
Η νύφη Ελένη
Gamos_Stamati
Σάσα Σταμάτη, ο παρουσιαστής του Mega Θανάσης Φουσκίδης, η αντιδήμαρχος Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Λιάκος
Panagiotis_Eleni
To νεόνυμφο ζευγάρι

Sasa_Zevgari
Η Σάσα Σταμάτη με το νεόνυμφο ζευγάρι
Adriana-Zevgrai
Η αντιδήμαρχος Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη με το νεόνυμφο ζευγάρι

Sasa
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης