Ερρίκος Πετιλόν: «Έθαψα μόνος τη μάνα μου, δεν είχα λεφτά να πληρώσω το γραφείο τελετών»

Ερρίκος Πετιλόν: «Έθαψα μόνος τη μάνα μου, δεν είχα λεφτά να πληρώσω το γραφείο τελετών»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη στιγμή της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και στον Ανδρέα Λοβέρδο

errikos
Ο Ερρίκος Πετιλόν προχώρησε σε μια συγκινητική αποκάλυψη, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον θάνατο της μητέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως δεν είχε λεφτά για να πληρώσει το γραφείο τελετών για την κηδεία της, επειδή δεν είχε χρήματα: «Έπρεπε να γίνει. Ήταν μια στιγμή ιδιαίτερα δύσκολη που υπήρχε και μια οικονομική δυσκολία, για τα μάρμαρα, τους τάφους… Βοηθήθηκα στο να σκάψουμε τον τάφο. Όταν πέθανε την σήκωσα με το σεντόνι, αυτό ισχύει. Τη σήκωσα για να την μεταφέρω σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήρθε το βράδυ. Δεν υπήρχε ιερέας. Με σκλήρυνε πάρα πολύ γιατί ήμουν αρκετά νέος στην απώλεια της μητέρας μου».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τις κοινές εμφανίσεις με τον Ανδρέα Λοβέρδο και το αν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε στην πολιτική, ο Ερρίκος Πετιλόν, απάντησε: «Το μόνο που έχω να πω για τον Ανδρέα Λοβέρδο, είναι ότι έχουμε κοινά. Ως υπουργός υγείας φροντίζει την κοινότητα ανθρώπων με προβλήματα εξάρτησης και το κομμάτι της νομοθεσίας που αφορά γυναίκες, που πρέπει να αλλάξουν ραγδαία προς όφελος των γυναικών».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci8gsresi63d)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια ο ηθοποιός ερωτήθηκε για τις αγωγές που έκανε ο Γιώργος Κιμούλης στις ηθοποιούς που τον κατήγγειλαν, με τον Ερρίκο Πετιλόν να σχολιάζει: «Για να τον κατηγορεί η Ζέτα (Δούκα) και ο Ψαρράς, ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά, δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι ξυπνήσαν ξαφνικά ένα πρωί και σκεφτήκανε να πουν αυτά που είπανε για τον Κιμούλη, το βρίσκω λίγο εξωπραγματικό. Τώρα, ο Κιμούλης που ζητάει 1 εκατομμύριο ευρώ, δικαίωμά του να το κάνει, αν και δεν θα το πάρει ούτε σε 100 χιλιάδες χρόνια. Όταν υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά, εννοείται», συμπλήρωσε.





Ειδήσεις σήμερα:

Η τρομακτική ρωσική φάλαγγα των 64 χιλιομέτρων φτάνει στο Κίεβο

Κάτοικοι στο Χάρκοβο στέκονται μπροστά σε ρωσικά άρματα και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας

Έλληνες τηλεφωνούν στην πρεσβεία της Ουκρανίας ζητώντας να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης