Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν 25 χρόνια στις ναρκωτικές ουσίες, ήθελα να πεθάνω συναισθηματικά»

Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν 25 χρόνια στις ναρκωτικές ουσίες, ήθελα να πεθάνω συναισθηματικά»

Ο εθισμός του στην κοκαΐνη που τον οδήγησε τελικά, στην οικονομική καταστροφή και η «τρέλα» της ηρωίνης

petilon
Ο Ερρίκος Πετιλόν πέρασε 25 ολόκληρα χρόνια εθισμένος στην ηρωίνη και την κοκαΐνη και πλέον, καθαρός από ναρκωτικές ουσίες, διηγείται την ιστορία του.

Ο γοητευτικός Έλληνας μίλησε στην εκπομπή Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ και εξήγησε πως ο εθισμός του αυτός στα ναρκωτικά τον έκανε να θέλει να πεθάνει, αφού είχε αδειάσει συναισθηματικά.

«Ήμουν σίγουρα για 20-25 χρόνια στις ναρκωτικές ουσίες. Οι βασικές μου ουσίες ήταν η κοκαΐνη και η ηρωίνη. Ειδικά στην εποχή μου, κατά τα τέλη του '70, ήταν μία κοινωνικά αποδεκτή ουσία», εξήγησε αρχικά ο Ερρίκος Πετιλόν.

Στη συνέχεια μάλιστα, περιγράφει ένα περιστατικό που του συνέβη στη Νέα Υόρκη και αποδεικνύει πόσο ελεύθερα γινόταν τότε η χρήση κοκαΐνης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgavmb9fpb4p-st)


«Ταξίδευα ως νέος στη Νέα Υόρκη και σχετιζόμουν με μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους. Για παράδειγμα, ήμασταν σε ένα εστιατόριο και σε κάποια στιγμή, έβγαλαν τα μπουκαλάκια με την ουσία πάνω στο τραπέζι και έκαναν τη χρήση τους», είπε χαρακτηριστικά.

Η συστηματική χρήση κοκαΐνης που έκανε κι ο ίδιος αργότερα, έφτασε τελικά, να τον καταστρέψει τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Συγκεκριμένα, λόγω του υψηλού της κόστους, έμεινε χωρίς σπίτι και χρήματα.

«Από τα 25 και μετά, η οικογένειά μου και ο πατέρας μου καταστράφηκαν οικονομικά και βρέθηκα χωρίς σπίτι και χωρίς τίποτα. Η κοκαΐνη ήταν για 'μένα ένα πανάκριβο άθλημα και δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω. Από τη μία, δεν ήθελα, γιατί θα είχα πηδήξει, αλλά ήθελα κιόλας. Όταν μπήκε στη ζωή μου η ηρωίνη, η οποία έχει άλλες αντιδράσεις, από την έντονη τρέλα που ένιωσα με αυτή την κατάσταση γύρω μου, βυθίστηκα παραπάνω σε αυτή», δήλωσε.





Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 51χρονος για τον φόνο του συντρόφου της μητέρας του στη Γλυφάδα

«Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης η Όμικρον» λέει Βρετανός λοιμωξιολόγος

Τη διαχωριστική γραμμή της ΝΔ με ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ θα περιγράψει στη «γαλάζια» ΠΕ ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης