Ο Αντώνης Δημητριάδης και η Konnie Μεταξά μιλούν για την καριέρα τους και τη σχέση τους με τη μουσική

Ο Αντώνης Δημητριάδης και η Konnie Μεταξά μιλούν για την καριέρα τους και τη σχέση τους με τη μουσική

Οι παρουσιαστές του Mega Star μίλησαν για τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της μουσικής 

metaxadimitriadis
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» σήμερα το μεσημέρι τους παρουσιαστές της αγαπημένης μουσικής εκπομπής «MEGA Star», Αντώνη Δημητριάδη και Konnie Μεταξά.

Ο Αντώνης Δημητριάδης, ο οποίος είναι επίσης Project Manager της επιτυχημένης εκπομπής «Σπίτι με το MEGA», και η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Konnie Μεταξά αναφέρθηκαν στα πρώτα τους βήματα αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχουν με τη μουσική.

Ο Αντώνης Δημητριάδης για το ξεκίνημά του στο χώρο της μουσικής είπε: «Ο πατέρας μου τη δεκαετία του ’80 στη Θεσσαλονίκη είχε ιστορικά μαγαζιά. Ήταν ο πρώτος που έφτιαξε μαγαζί στα Λαδάδικα. Πήγαινα εκεί από το Λύκειο και σιγά-σιγά άρχισα να βοηθάω. Ένα βράδυ έλειπε ο DJ και έκανα εγώ τη δουλειά του. Με τρέλανε από την πρώτη στιγμή και άρχισα να ασχολούμαι. Μετά ήρθε το “Βαρελάδικο”, το “Privilege” και τα υπόλοιπα club».

Για τον στενό του φίλο και συνεργάτη Αντώνη Ρέμο, δήλωσε: «Τον συνάντησα ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη όταν ήρθε στο μαγαζί που έπαιζα. Γνωριστήκαμε και δέσαμε!».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chnbi2yixvox)
Κλείσιμο

Ο Αντώνης Δημητριάδης μίλησε για μια εποχή στην οποία ο DJ ήταν ο «βασιλιάς» του μαγαζιού: «Τότε η μουσική ήταν το βασικό σε κάθε μαγαζί. Δεν υπήρχε το ίντερνετ. Μπορεί έναν δίσκο να τον είχες μόνο εσύ στην πόλη. Έπρεπε να έρθει κάποιος στο συγκεκριμένο μαγαζί για να το ακούσει. Τώρα τα βρίσκεις όλα παντού».

Η Konnie Μεταξά αναφέρθηκε στη νυχτερινή ζωή και το πώς διασκεδάζουν οι νέοι σήμερα: «Το βασικό που έχει αλλάξει πλέον είναι πως αντί να κοιτάζουν τον καλλιτέχνη, κοιτάζουν τον καλλιτέχνη μέσα από το κινητό των άλλων, που κοιτάζουν τον καλλιτέχνη και δεν τον ζουν εκείνη τη στιγμή».

Έχοντας συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες, ο Αντώνης Δημητριάδης τόνισε: «Οι καλλιτέχνες είναι καλλιτέχνες. Αλλιώς θα είναι το πρωί, αλλιώς το βράδυ. Έχουν τις ευαισθησίες τους και τις ανασφάλειες τους».

Αναφέρθηκε επίσης στη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA». «Το νέο MEGA επένδυσε πολύ στη μουσική. Έχουμε αδυναμία στη μουσική. Περίπου 60 εκπομπές έχουν γίνει για το “Σπίτι με το MEGA”. Αν υπολογίσουμε και τους καλεσμένους, τότε μιλάμε για πάνω από 200 καλλιτέχνες. Το δύσκολο ήταν να κανονιστούν όλα αυτά μέσα στην καραντίνα. Να συγκεντρώσεις τους καλλιτέχνες και τους μουσικούς, να κάνεις πρόβες», δήλωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τέλος το δράμα της οικογένειας που «έχασε» τα τρία της παιδιά στην Πάτρα: Δεν φαίνεται γονιδιακό πρόβλημα - Τι ερευνάται


Η Σοφία Βεργκάρα «ξέθαψε» παλιές της φωτογραφίες με μικροσκοπικό μπικίνι


Έρευνα για το «είσαι η ντροπή της κοινωνίας» που είπε καθηγητής σε 12χρονο μαθητή που φόρεσε φούστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης