Φιλίτσα Καλογεράκου: «Επειδή δεν δέχτηκα τη λεκτική βία, υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στον χώρο»

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Επειδή δεν δέχτηκα τη λεκτική βία, υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στον χώρο»

Η επίθεση από 13χρονη Ρομά, η λεκτική βία που δεν δέχτηκε και της έκλεισε πόρτες και οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

filitsa
Για την επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα μίλησε μεταξύ άλλων η Φιλίτσα Καλογεράκου και έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Love It και αναφέρθηκε τόσο στην επίθεση που δέχτηκε από μία 13χρονη Ρομά, όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο, που πλήττεται συνεχώς από τις καταγγελίες που γνώρισαν το φως της δημοσιότητας.

Σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε, η Φιλίτσα Καλογεράκου είπε: «Ήταν μεσημέρι, πήγαινα βόλτα με τον σκύλο μου και μου επιτέθηκε νεαρή Ρομά, 13 χρονών για να με κλέψει. Με χτύπησε στο κεφάλι, αλλά την κράτησα και πήγαμε στην αστυνομία. Είχε 20 προσαγωγές στο ενεργητικό της».

Όσον αφορά την απουσία της από τον χώρο της τηλεόρασης, η ηθοποιός ανέφερε πως δεν ήταν δική της επιλογή να απέχει για τόσο μεγάλο διάστημα, ενώ τόνισε πως της έχει λείψει πάρα πολύ και θα ήθελε να ξανακάνει. «Εχω δεχτεί λεκτική βία, να μου βρίζουν το σπίτι, την μάνα, τον πατέρα, τα θεία. Μου έκλεισαν πόρτες και επειδή δεν δέχτηκα την λεκτική βία και την κατάχρηση εξουσίας. Υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στον χώρο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceh69kpn6idd-st)


«Το πρόβλημα είναι η ατάκα "έτσι είναι ο χώρος, τι να κάνουμε;". Όχι, δεν είναι έτσι ο χώρος. Η παρενόχληση που δέχτηκα εγώ ήταν λεκτική. Μου είπε επί λέξη: "Θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε". Και του είπα όχι. Στην επόμενη δουλειά, ο άνθρωπος αυτός μπήκε στην μέση και με έδιωξαν από την δουλειά. Έχω προχωρήσει σε μήνυση», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, που έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο. «Πρέπει να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω τι λέμε, γιατί οι άνθρωποι που έχουν ταχθεί υπέρ τέτοιων συμπεριφορών, έχουν παιδιά και για την ακρίβεια, κόρες. Αν νομίζουν ότι οι κόρες τους, τα παιδιά τους, είναι προστατευμένα, νομίζω ότι κάνουν πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Κανείς δεν είναι προστατευμένος όσο επικροτούμε ή υποστηρίζουμε τέτοιες συμπεριφορές», κατέληξε.






Ειδήσεις σήμερα:

Αλίσα Σμιντ: Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο μοντέλο στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα ζητούν μαθητές της Σαμοθράκης: Η απάντηση του Βρετανικού Μουσείου

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σπάει οριστικά τον «γόρδιο δεσμό» με τον πατέρα της - Κατέθεσε αίτηση για τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης