Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε στο Πρωινό, δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα και η κουβέντα τους κινήθηκε για αρκετή ώρα γύρω από τις Άγριες Μέλισσες. Και αν η αποκάλυψη για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς δεν έγινε ποτέ, η εξομολόγηση για το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο των γυρισμάτων προκαλεί αίσθηση.
«Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί μπαίνεις σε ένα ταξίδι σκοτεινό. Το να μιλάς έτσι με έναν συνάνθρωπό σου, με τον αγαπημένο Λεωνίδα Κακούρη ή τις συγκρουσιακές σκηνές που έχουμε με την Έλλη Τρίγγου… Το πιστεύεις ότι πριν από κάποιες σκηνές κλαίω; Όταν λέμε πολύ σκληρά πράγματα μεταξύ μας… πώς υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε έτσι στον συνάνθρωπό τους;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.
«Πάσχεις για να φτάσεις σε αυτό το σημείο, για να μιλάς έτσι σε έναν άνθρωπο. Μπαίνεις σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια και είναι ένας λόγος που δεν θα ήθελα ποτέ τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί», σημείωσε η Κατερίνα Διδασκάλου.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.