Τηλεθέαση: Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «χορεύουν» με τα νούμερα

Τηλεθέαση: Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «χορεύουν» με τα νούμερα

Άνοδος για τις δύο παρουσιάστριες στον πίνακα τηλεθέασης που βλέπουν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν, ενώ το τοπίο παραμένει θολό

tiletheasi-kk-ip
Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβηκε πολύ ψηλά στον πίνακα τηλεθέασης κάνοντας άλμα πάνω από το 20%, ενώ για πρώτη φορά φέτος η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έφτασε το 12%, λίγο πριν μετακομίσει στις 13.00 από την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Πέμπτη ήταν μία ακόμη περίεργη σε επίπεδο τηλεθέασης ημέρα και αναλυτικά συνέβησαν τα εξής:

Νωρίς το πρωί, ο Γιώργος Παπαδάκης σκαρφάλωσε στην κορυφή του δυναμικού κοινού, με το «Σήμερα» να ακολουθεί από κοντά, αλλά να είναι «άπιαστο» στο σύνολο.

Early_Morning



Στη ζώνη 10 – 1, μετά το «Ευτυχείτε» ακολουθούν οι «Αταίριαστοι» οι οποίοι κυριαρχούν στο σύνολο, ενώ πιο χαμηλά βρίσκονται οι υπόλοιποι με το 11% να είναι η βάση.

Κλείσιμο
Πρωινες_Εκπομπες


Στις μεσημεριανές εκπομπές στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς με το «Καλό μεσημεράκι» και ακολούθησαν «Ρουκ Ζουκ» και «Shopping Star». Στο 12% το «Pop up» και πολύ χαμηλά οι υπόλοιποι που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το 5%.

Μεσημεριανες_Εκπομπες



Καμία αλλαγή στην κορυφή για την απογευματινή ζώνη, με τον «Τροχό της τύχης» να φτάνει το 20% και όλα τα τηλεπαιχνίδια πάνω από το 10%.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ_ΖΩΝΗ



Πρώτο το δελτίο του Alpha χθες, ενώ Star και ΣΚΑΪ ακολουθούν με μικρή διαφορά. Στο σύνολο, πρώτος ο Alpha και ακολουθεί ο ΣΚΑΪ.


ΔΕΛΤΙΑ_ΕΙΔΗΣΕΩΝ



Στη βραδινή ζώνη, στο ίδιο έργο θεατές και συγκεκριμένα στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Ο Έκτορας Μποτρίνι πήγε πολύ καλά, ενώ ακολούθησε το «Bachelor» και τα σίριαλ στριμώχτηκαν στην ουρά της κατάταξης.
PRIME_TIME


Σταθερά ψηλά το «Big Brother» στη ζώνη late night, ενισχυμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χαμηλά η «Τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1.
LATE_NIGHT


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιες περιοχές της Αττικής έχουν τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού

19 κρούσματα κορωνοϊού σε δύο ιδιωτικές ψυχιατρικές κλινικές στη Λάρισα

Όπου φύγει-φύγει οι Παριζιάνοι πριν το lockdown - Μποτιλιάρισμα 700 χιλιομέτρων γύρω από την πόλη (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης