Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες του Big Brotherκαι προέκυψαν τέσσερις υποψήφιοι.
Για άλλη μία εβδομάδα οι συγκάτοικοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ψήφισαν αυτούς που θέλουν να αποχωρήσουν από το σπίτι και να τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού μέχρι το αποψινό live (στις 21.00, ΣΚΑΪ).
Με πολλά υπονοούμενα, παράπονα και καρφιά ορισμένοι παίκτες πρωταγωνίστησαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.
Οι τέσσερις υποψήφιοι είναι ο Χρήστος Βαρουξής, ο δίδυμος αδερφός του Παναγιώτης Βαρουξής, η Σοφία Δανέζη και η Άννα Μαρία Ψυχαράκηπου τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά της.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.