Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η αντίδραση του Δούκα όταν διαβάζει το γράμμα της Μυρσίνης

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η αντίδραση του Δούκα όταν διαβάζει το γράμμα της Μυρσίνης

Σε «αναμμένα» κάρβουνα η Μυρσίνη

Mirsini-Doukas
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» και στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές ανατροπές στην πλοκή.

Όπως είναι γνωστό ο Κυπραίος πριν πεθάνει είχε στείλει στο Δούκα ημίγυμνες φωτογραφίες της Μυρσίνης. Ο ίδιος κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη. Η Μυρσίνη από την άλλη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς δεν γνωρίζει πως θα αντιδράσει όταν την αντικρίσει. Έτσι λοιπόν για να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση του στέλνει ένα γράμμα.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά προβλήθηκε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς και τη σκηνή που ο Δούκας διαβάζει το γράμμα της Μυρσίνης.


Αγαπημένε μου,
καταλαβαίνω ότι πρέπει να φυλαχτείς για να μη σε εντοπίσουν και σέβομαι την απόφασή σου, όσο και αν με πονάει που απέκλεισες κι εμένα και δεν μπορώ να σε δω έστω και λίγο, αλλά μου λείπεις τόσο πολύ! 32 χρόνια γάμου σε κάνουν να θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, το να σε έχω δίπλα μου, να κοιμάμαι και να ξυπνάω στο πλευρό σου, να νιώθω τη ζεστή αγκαλιά σου… Ποτέ δεν πίστεψα αγάπη μου ότι θα τα χάσω όλα αυτά. Είναι σαν να λείπει η μισή μου καρδιά, φοβάμαι μακριά σου, κρατιέμαι κάθε μέρα από τη σκέψη σου για να προχωρήσω.
Ξέρω πως πρέπει να είμαι δυνατή μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια, αλλά σε χρειάζομαι, έχω ανάγκη να σε δω, να σε αγγίξω. Ελπίζω να μου το επιτρέψεις σύντομα, έστω για μια στιγμή. Μπορεί να χάσω τα πάντα, αλλά όχι την ανάγκη που νιώθω για σένα. Σ’ αγαπώ και θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος της ζωής μας.
Παντοτινά δική σου
Μυρσίνη



Παρόλα αυτά, ο Δούκας δεν πείθεται! «Δεν θα γλιτώσεις από τα χέρια μου. Στ’ ορκίζομαι! Αγάπη μου», αναφέρει αμέσως μετά τα όσα διαβάζει στο γράμμα.


Ειδήσεις σήμερα

H Γκαλ Γκαντότ θα υποδυθεί την (Ελληνίδα) Κλεοπάτρα και κάποιοι «στράβωσαν» επειδή... δεν είναι μαύρη!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης φωτογράφισε την κόρη του με το νυφικό στο σπίτι του συζύγου της στις Σπέτσες

Νατάσσα Μποφίλιου: Τον άνδρα μου τον ερωτεύτηκα ακαριαία και παράφορα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης