Μετά το τέλος της εκπομπής οι δημοσιογράφοι περίμεναν την παρουσιάστρια στην έξοδο του καναλιού και εκείνη με χαρά έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά το τηλεοπτικό φινάλε της. «Για μένα κλείνει ένας κύκλος. Αν ποτέ αυτό έχει μια συνέχεια, δεν το χω σκεφτεί. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θέλω να πάω λίγο χωρίς πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ελέυθερος» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
«Παίρνω δύναμη από τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου. Εγώ νιώθω τις καρδιές των ανθρώπων και έχει σημασία πως φεύγω από έναν χώρο αφήνοντας το στίγμα μου» δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.