Γιατί η Γκόλντι Χόουν δεν παντρεύτηκε ποτέ τον Κερτ Ράσελ;

Γιατί η Γκόλντι Χόουν δεν παντρεύτηκε ποτέ τον Κερτ Ράσελ;

Η 69χρονη σταρ του Χόλιγουντ μίλησε πρόσφατα ανοιχτά για την σχέση τους, που θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες και μακροβιότερες στο Χόλιγουντ

Γιατί η Γκόλντι Χόουν δεν παντρεύτηκε ποτέ τον Κερτ Ράσελ;
Η διάσημη ηθοποιός Γκόλντι Χόουν είναι ζευγάρι με τον ταλαντούχο συνάδελφό της Κερτ Ράσελ εδώ και τρεις δεκαετίες, ωστόσο οι δυο τους δεν προχώρησαν ποτέ σε γάμο.

Η 69χρονη σταρ του Χόλιγουντ μίλησε πρόσφατα ανοιχτά για την σχέση τους, που θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες και μακροβιότερες στο Χόλιγουντ και αποκάλυψε γιατί δεν θέλησαν ποτέ να «βάλουν στεφάνι».

Κλείσιμο
«Οι επιτυχημένες σχέσεις δεν βασίζονται στον γάμο. Βασίζονται στη συμβατότητα και την επικοινωνία. Πρέπει να το θέλουν και οι δύο να πετύχει. Επίσης, σημαντικό είναι να μην χάνεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση. Πρέπει ο άνδρας και η γυναίκα να είναι σαν δύο στύλοι που στηρίζουν ένα σπίτι αλλά που δεν φοβούνται να διαφέρουν και να διαφωνούν. Τα πάντα είναι θέμα επιλογής», είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Porter.

Όπως εξήγησε η ταλαντούχα ηθοποιός, τόσο αυτή όσο και ο σύντροφός της δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για τον γάμο αλλά τους ένοιαζε μόνο η δημιουργία μίας ευτυχισμένης και υγιούς οικογένειας, με τα παιδιά που απέκτησαν μαζί αλλά και σε προηγούμενους γάμους τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης