Jennifer Lawrence: Στα Οσκαρ μέθυσε και έκανε εμετό μπροστά στη Miley Cyrus!
Και τι δεν ήπιε στο πάρτι της Madonna μετά την τελετή
Μπορεί φέτος η Jennifer Lawrence να μην κέρδισε το Οσκαρ, ωστόσο στο πάρτι που ακολούθησε φρόντισε να το γλεντήσει για τα καλά. Μάλιστα το γλέντησε τόσο πολύ που έφτασε σε σημείο να κάνει εμετό από το μεθύσι.
Και επειδή το συγκεκριμένο κορίτσι δεν έχει κολλήματα, έκανε η ίδια τις αποκαλύψεις στην εκπομπή του Seth Meyers: «Ημουν τόσο κομμάτια στο πάρτι της Madonna μετά τα Οσκαρ που έκανα μέχρι και εμετό!». Και συνέχισε: «Αρχισα να κάνω εμετό στις σκάλες και δίπλα ήταν η Miley Cyrus που μου είπε “σύνελθε κοπέλα μου”!».
Για να φτάσει η Miley Cyrus να της κάνει παρατήρηση, μάλλον ήταν όντως χάλια η Lawrence...
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εκπομπή δεν έχει προβληθεί ακόμα, άλλα έχει γυριστεί, και οι ατάκες της ηθοποιού διέρρευσαν από το κοινό που ήταν στο στούντιο.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς