Έξαλλη η Charlize Theron με την απιστία της Kristen Stewart

Έξαλλη η Charlize Theron με την απιστία της Kristen Stewart

O Robert Pattinson φαίνεται ότι έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στο άτομό του μετά την απιστία της πρώην συντρόφου του, Kristen Stewart.

Έξαλλη η Charlize Theron με την απιστία της Kristen Stewart
O Robert Pattinson φαίνεται ότι έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στο άτομό του μετά την απιστία της πρώην συντρόφου του, Kristen Stewart. Ανάμεσα σε αυτούς, αποδείχθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail και η Charlize Theron, που μέχρι πρότινος τη συνέδεε μια βαθιά φιλία με την Kristen.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Theron της είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί και όταν οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν την ήθελε για νονά του παιδιού της. Μετά, όμως, από τη δημοσίευση του σκανδάλου η Charlize έπεσε από τα σύννεφα. Πηγή από το περιβάλλον της δηλώνει ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς από τη μία η Kristen είναι φίλη της, από την άλλη, όμως, και με τη σύζυγο του σκηνοθέτη Liberty διατηρούν πολύ καλή σχέση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης