Τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι ο πληγωμένος Pattinson

Τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι ο πληγωμένος Pattinson

Συντετριμμένος και θυμωμένος ο ηθοποιός από την απιστία της Kristen Stewart

Τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι ο πληγωμένος Pattinson
Μετακομίζει γιατί… χωρίζει ο Robert Pattinson!

Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως δεν μπορεί να συγχωρήσει την Kristen Stewart, που τον απάτησε με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός».Η συγγνώμη της Kristen για τη στιγμιαία της παρεκτροπή δε στάθηκε ικανή να του αλλάξει γνώμη.

Μία, λοιπόν, μέρα μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου της παράνομης ερωτικής σχέσης της Kristen με τον παντρεμένο σκηνοθέτη, Rupert Sanders, ο πληγωμένος Robert μάζεψε τα πράγματά του και εγκατέλειψε το σπίτι στο Λος Άντζελες, όπου έμενε μαζί με την 22χρονη ηθοποιό.

Κλείσιμο
Φίλοι του ζευγαριού δηλώνουν ότι πρώτη φορά τον βλέπουν τόσο πολύ στεναχωρημένο και πληγωμένο και τονίζουν ότι είναι πολύ πιθανόν Robert και Kristen να μην καταφέρουν να το ξεπεράσουν.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Robert Pattinson δε θα μπορέσει εύκολα να συγχωρήσει την Kristen κι αυτό γιατί όπως ο ίδιος έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι άνθρωποι απατούν τους συντρόφους τους. «Δεν είμαι τύπος των περιστασιακών σχέσεων. Αν επιλέξω να είμαι με κάποια, αυτό σημαίνει ότι πραγματικά θέλω να είμαι μαζί της. Όταν είμαι σε μια σχέση, είμαι 100% εκεί», είχει πει χαρακτηριστικά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης