Tουριστική ατραξιόν το ξενοδοχείο που πέθανε η Houston
Το πρακτορείο Dearly Departed που διοργανώνει εκδρομές για τους τουρίστες στα μέρη που έχουν πεθάνει διάσημοι στο Λος Αντζελες, πρόσθεσε στους προορισμούς του και το ξενοδοχείο «Beverly Hills»
Δεν έχει γίνει ακόμα γίνει η καύση του νεκρού σώματος της Whitney Houston και το μέρος όπου πέθανε έγινε ήδη τουριστικό αξιοθέατο. Απίστευτο και όμως αληθινό - ή καλύτερα χολιγουντιανό.
Το πρακτορείο Dearly Departed που διοργανώνει εκδρομές για τους τουρίστες στα μέρη που έχουν πεθάνει διάσημοι στο Λος Αντζελες, πρόσθεσε στους προορισμούς του και το ξενοδοχείο «Beverly Hills», όπου βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες νεκρή η 48χρονη τραγουδίστρια. Το γραφείο, το οποίο λειτουργεί από το 2005, πρόσθεσε τελευταία στους προορισμούς του και τα μέρη που πέθαναν ο Michael Jackson και η Elisabeth Taylor.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.