Τις διακοπές τους στο Μεξικό συνεχίζουν η Ντούα Λίπα και ο Κάλουμ Τέρνερ, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της απαθανατίστηκαν σε στιγμές χαλάρωσης σε παραλία του Μεξικού, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της «Radical Optimism». Η Λίπα εμφανίστηκε με μπικίνι, ενώ ο ηθοποιός εθεάθη με μαύρο μαγιό και λευκό T-shirt.
Οι δυο τους έκαναν ηλιοθεραπεία με την τραγουδίστρια να βγάζει σε κάποια στιγμή το πάνω μέρος του μαγιό της, ενώ σε άλλη στιγμή καταγράφηκαν αγκαλιά να συνομιλούν.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.