Σάλος με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα - Κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε γυναίκες στα γυρίσματα του Megalopolis

Σάλος με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα - Κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε γυναίκες στα γυρίσματα του Megalopolis

Έβαζε γυναίκες να κάθονται στα πόδια του και προσπαθούσε να φιλήσει κάποιες που δεν φορούσαν το σουτιέν τους

copolla-francis
Ο διάσημος σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, με τίτλο «Megalopolis».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, ο 85χρονος έχει κατηγορηθεί ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του φιλμ, έβαζε γυναίκες να κάθονται στα πόδια του και προσπαθούσε να φιλήσει κάποιες που δεν φορούσαν το σουτιέν τους, την ώρα που βρισκόντουσαν στο πλατό. Το δημοσίευμα αναφέρει: «Φέρεται να τράβηξε γυναίκες για να κάτσουν στα πόδια του και κατά τη διάρκεια μιας σκηνής που γυριζόταν για την ταινία, μάρτυρες λένε ότι ο σκηνοθέτης μπήκε στο πλατό και προσπάθησε να φιλήσει μερικές από τις γυναίκες που ήταν τόπλες. Προφανώς ισχυρίστηκε ότι 'προσπαθούσε να τους φτιάξει τη διάθεση».
Κλείσιμο
Megalopolis - Official 'First Look' Clip (2024) Adam Driver, Francis Ford Coppola
Ο Ντάρρεν Ντεμέτρ, συνεκτελεστικός παραγωγός του «Megalopolis», υπερασπίστηκε τον Κόπολα, λέγοντας ότι «οι ενέργειες του σκηνοθέτη είχαν σκοπό να «εμπνεύσουν και να δημιουργήσουν την κατάλληλα ατμόσφαιρα που απαιτούνταν για μία από τις σκηνές».
BLU_A94733253
Ο Ντεμέτρ επέμεινε επίσης ότι δεν έγιναν παράπονα κατά τη διάρκεια της παραγωγής για τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη. «Υπήρχαν δύο μέρες που γυρίσαμε μια εορταστική σκηνή σε ένα κλαμπ τύπου Studio 54, όπου ο Φράνσις περπατούσε γύρω από το σετ για να εδραιώσει το πνεύμα της σκηνής δίνοντας ευγενικές αγκαλιές και φιλιά στο μάγουλο στο καστ και τους ηθοποιούς», δήλωσε ο παραγωγός και πρόσθεσε: «Ήταν ο τρόπος που βοήθησε να δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα που ήταν τόσο σημαντική για την ταινία. Δεν έμαθα ποτέ ότι έγιναν παράπονα για παρενόχληση ή κακή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του έργου».

Δείτε το τρέιλερ του Megalopolis
Megalopolis - Teaser Trailer

Η ιδέα για την ταινία «Megalopolis» δημιουργήθηκε από τον Κόπολα πριν από σχεδόν 50 χρόνια και ήταν ένα συναρπαστικό έργο για τον σκηνοθέτη, ο οποίος επένδυσε 120 εκατομμύρια δολάρια από δικά του χρήματα για να την πραγματοποιήσει.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Άνταμ Ντράιβερ, υποδυόμενος έναν οραματιστή αρχιτέκτονα αποφασισμένο να οικοδομήσει μια ουτοπία.

Ειδήσεις σήμερα:

«Όταν την είδα, έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να τη μαχαιρώνω»: Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης στο Μενίδι

Έρχονται δύο θερμικές εξάρσεις: Γιατί θα χωριστεί στα δύο η επικράτεια - Ποιες περιοχές θα «πνίξει» η αφρικανική σκόνη

Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Με ποιον προπονητή θα πάνε οι πράσινοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης