Τζον Μπον Τζόβι για τις απιστίες στον γάμο του: Είχα 100 κορίτσια στη ζωή μου, δεν είμαι άγιος, είμαι ροκ σταρ

Τζον Μπον Τζόβι για τις απιστίες στον γάμο του: Είχα 100 κορίτσια στη ζωή μου, δεν είμαι άγιος, είμαι ροκ σταρ

Θα έβαζα ποτέ σε κίνδυνο την οικογένειά μου για να επιβεβαιώσω αυτόν τον νάρκισσο που είχα μέσα μου; είπε για το γεγονός ότι η γυναίκα του δεν γνώριζε τίποτα για τις απιστίες του

tzon-mpon-tzovi
Ο Τζον Μπον Τζόβι μίλησε ανοιχτά για τις απιστίες του, κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Ντοροθέα Χάρλεϊ.

Ο ροκ σταρ μίλησε στο ABC και παραδέχτηκε ότι «σχεδόν γλίτωσε από φόνο», στον γάμο του, καθώς η σύζυγός του δεν είχε ιδέα για τις υπόλοιπες γυναίκες που υπήρχαν στη ζωή του.

«Στο τσακ γλίτωσα τον φόνο, είχα 100 κορίτσια τότε. Είμαι ροκ σταρ. Δεν είμαι άγιος, είμαι ο Τζον Μπον Τζόβι», είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ήταν «αρκετά έξυπνος» για να μη μιλήσει για τις άλλες γυναίκες στη ζωή του και χαλάσει την οικογένειά του και «αρκετά ειλικρινής» για να παραδεχτεί ότι... δεν ήταν άγιος.

Κλείσιμο

«Θα έβαζα ποτέ σε κίνδυνο την οικογένειά μου για να επιβεβαιώσω αυτόν τον νάρκισσο που είχα μέσα μου; Τι ηλίθιο πράγμα για να κάνει κανείς. Γιατί να υπερβάλλει τόσο ένας άντρας και να τροφοδοτήσει όλη αυτή την πυρκαγιά; Απλά δεν αξίζει τον κόπο», εξήγησε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σύζυγό του με τα καλύτερα λόγια. «Ήταν πάντοτε εκεί να μου βάζει μυαλό, όταν έπρεπε. Ήταν επίσης, εκεί όταν έπεφτα, όπως κι εγώ είμαι εδώ για εκείνη, όταν πέφτει. Ανεξάρτητα από το πού έφτασε η καριέρα μου, τα σκαμπανεβάσματά μας, πήγαμε εκεί μαζί», τόνισε.

Ο διάσημος τραγουδιστής παντρεύτηκε την Χάρλεϊ στο Λας Βέγκας το 1989. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το σχολείο. Στη συνέχεια, απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τον 29χρονο Τζέσι, τον 21χρονο Τζέικ, τον 20χρονο Ρόμεο και την 30χρονη Στέφανι.



Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Καρατζαφέρης στον Δανίκα: «Εχω μια ατάκα για όλα τα παιδιά μου»

Παραγγελία Αδειλίνη για διερεύνηση άσκησης έφεσης για το Μάτι - Αφορά τους 15 αθωωθέντες

Νεαρό μοντέλο δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι σε εστιατόριο στον Ισημερινό - Σοκαριστικό βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης