Η Πινκ απαγορεύει στα παιδιά της να έχουν κινητό τηλέφωνο

Η Πινκ απαγορεύει στα παιδιά της να έχουν κινητό τηλέφωνο

Η διάσημη τραγουδίστρια θεωρεί ότι η τεχνολογία έχει πολλές σκοτεινές πλευρές, που δεν είναι κατάλληλες για τα παιδιά

pinkk
Αν και έχει αποδείξει εδώ και χρόνια πως είναι «πολύ μπροστά για την εποχή της», η Πινκ εξακολουθεί να έχει κάποια «κολλήματα» σχετικά με τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, σε εμφάνισή της στην εκπομπή «Today», η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν επιτρέπει στα παιδιά της να έχουν κινητά τηλέφωνα και ούτε σκοπεύει να το κάνει σύντομα.


Άλλωστε και τα δύο είναι πολύ μικρά ακόμα. Η κόρη της, Γουίλοου είναι μόλις 10 χρονών, ενώ ο γιος της, Τζέιμσον έκλεισε τα 5.

«Υπάρχει πάντα μια φωτεινή και μια σκοτεινή πλευρά στο θέμα της τεχνολογίας, ακόμα και για τους ενήλικες... Πόσο μάλλον για τα παιδιά. Δεν το θέλω αυτό ακόμα», δήλωσε η Πινκ.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η 10χρονη κόρη της, πολλές φορές της έχει τονίσει πως οι συμμαθητές της ήδη έχουν δική τους συσκευή τηλεφώνου και ζητάει να έχει κι εκείνη, όμως της το έχει απαγορεύσει ρητά.

Κλείσιμο

«Γύρισε και μου είπε η μικρή μου: "ξέρεις, όλα τα παιδιά στην τάξη μου έχουν δικό τους κινητό". Όμως δεν με αγγίζει καθόλου, δεν το επιτρέπω ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.

Παρά το γεγονός ότι απαγορεύει αυστηρά να έχουν κινητά τηλέφωνα και να χρησιμοποιούν εφαρμογές στο Διαδίκτυο, η Πινκ εξήγησε πως επιτρέπει στα παιδια της να παίζουν με ηλεκτρονικά στο σπίτι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης