Πινκ: Τα media κατέστρεψαν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Λυπάμαι που δεν την βοήθησα

Πινκ: Τα media κατέστρεψαν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Λυπάμαι που δεν την βοήθησα

Η τραγουδίστρια καταγγέλλει την στάση των ΜΜΕ απέναντι στο ποπ είδωλο και τα ντοκιμαντέρ, που προβάλλουν τη ζωή της - «Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα»

pink_2
Καλεσμένη στην εκπομπή «Watch What Happens Live» του Άντι Κόεν η Πινκ τοποθετήθηκε σχετικά με την στάση του Τύπου απέναντι στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς με αφορμή το νέο αφιέρωμα των New York Times, καθώς και τα ντοκιμαντέρ, που έχουν κυκλοφορήσει για την ποπ τραγουδίστρια.

Όπως αποκάλυψε, μετανιώνει που δεν είχε μια πιο φιλική σχέση με την Σπίαρς προκειμένου να την στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που περνούσε, καθώς και οι δύο «άνθισαν» την ίδια περίοδο και θα μπορούσαν να έρθουν πιο κοντά. Η τραγουδίστρια καταγγέλει την στάση των δημοσιογράφων και θεωρεί πως δεν προστάτεψαν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς αλλά την κατασπάραξαν.

Pink is Asked About Britney Spears’ Conservatorship | WWHL


Συγκεκριμένα, η 41χρονη τραγουδίστρια χαρακτήρισε την -άλλοτε- «αντίπαλο» της ως ένα πολύ γλυκό πλάσμα και εξήγησε ότι λυπάται πολύ για την τροπή, που έχουν πάρει τα πράγματα στη ζωή της, καθώς και για το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα με τέτοιο τρόπο, που μπορούν να παρουσιάσουν προς τα έξω ό,τι εικόνα εκείνοι θέλουν.

«Αγαπώ την Μπρίτνεϊ. Υπάρχει ένα πράγμα, που ισχύει για όλους εμάς τους ηδονοβλεψίες -κανείς από εμάς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει. Δεν είμαστε εκεί. Και θα το ήθελα. Νομίζω όλοι θα το θέλαμε και αισθανόμαστε αυτή την προστατευτικότητα πάνω της, για καλό λόγο -είναι μία γλύκα», είπε η Πινκ αφήνοντας αιχμές για το τι πραγματικά ισχύει από όσα λέγονται για τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ενώ προσθέτει: «Αυτό που ξέρω είναι ότι η Μπρίτνεϊ είναι απίστευτα γλυκιά και θέλω να είναι χαρούμενη».

Όταν αργότερα, η Πινκ ρωτήθηκε για το αν έχει δει τα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ποπ τραγουδίστριας, εκείνη απάντησε πως τα είδε και ένιωσε πολύ άσχημα, που δεν γνώριζε νωρίτερα το τι περνούσε από τα ΜΜΕ, καθώς και την ιστορία με τον πατέρα της, ο οποίος μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να ορίζει τις κινήσεις της και να ελέγχει την περιουσία της, προκειμένου να την βοηθήσει με κάποιο τρόπο. «Ήμουν δυνατό άτομο, θα μπορούσα να την είχα πλησιάσει περισσότερο», λέει η Πινκ, ενώ εξηγεί πως και στην ίδια δεν αρέσει να νιώθει μόνη της ή αβοήθητη, οπότε μπορεί πολύ καλά να καταλάβει πως αισθανόταν η Μπρίτνεϊ.

britney_father


Η ίδια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram έχει εκφράσει πολλές φορές τη γνώμη της σχετικά με τα ντοκιμαντέρ, που αφορούν τη ζωή της. Συγκεκριμένα, έχει γράψει πως νιώθει ευγνώμων και κολακευμένη από το ενδιαφέρον των θαυμαστών της, όμως τα αφιερώματα του Τύπου, καθώς και τα ντοκιμαντέρ είναι τουλάχιστον «υποκριτικά».

Κλείσιμο
Μάλιστα, με μία εύστοχη ατάκα καταδίκασε όλους εκείνους, που μέσα από τα ντοκιμαντέρ νόμιζαν ότι θα πλησίαζαν ή θα υποστήριζαν την τραγουδίστρια, αφού το μόνο που κατάφεραν τελικά και εκείνοι είναι να βάλουν την ζωή της στο μικροσκόπιο. «Τα ντοκιμαντέρ κριτικάρουν τα μίντια για αυτό, που κάνουν και ύστερα κάνουν ακριβώς το ίδιο», έγραψε η 39χρονη.




Η συγκεκριμένη τοποθέτηση βρίσκει σύμφωνη και την Πινκ βέβαια, η οποία έκλεισε την συζήτηση, τονίζοντας: «Τα μίντια κατέστρεψαν το ποπ είδωλο. Θα ήθελα να τής δώσω μια αγκαλιά».


Ειδήσεις σήμερα

Ινδοί παντρεύτηκαν εν πτήσει με 160 καλεσμένους για ν' αποφύγουν τις απαγορεύσεις του lockdown - Δείτε βίντεο

Αυστραλία: Μάσκες και περιορισμοί επιστρέφουν στη Μελβούρνη έπειτα από νέα έξαρση κρουσμάτων

Επίθεση με βιτριόλι: Ανοίγει ο δρόμος για τη δίκη - Το βούλευμα για την 35χρονη Εφη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης