Απέβαλε η Kelly Brook

Απέβαλε η Kelly Brook

Η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο δυστυχώς «έχασε» το παιδί που περίμενε με τον σύντροφό της, τον πρώην αθλητή του ράγκμπι Thom Evans

Απέβαλε η Kelly Brook
Με τον χειρότερο τρόπο έληξε η περασμένη εβδομάδα για την εντυπωσιακή Kelly Brook. Η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο δυστυχώς «έχασε» το παιδί που περίμενε με τον σύντροφό της, τον πρώην αθλητή του ράγκμπι Thom Evans.

Η 31χρονη Brook ήταν σχεδόν πέντε μηνών έγκυος, όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου όπως της ανακοίνωσαν οι γιατροί, απέβαλε. Η Brook είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, ύστερα από τρεις μήνες σχέσης με τον Evans.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ζευγαριού επιβεβαίωσε το συμβάν, και όπως ανέφερε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, τώρα και οι δυο τους επιζητούν ηρεμία, ώστε ανενόχλητοι να προσπαθήσουν να ανταπεξέλθουν το γεγονός.

Κλείσιμο
«Η Kelly, όπως είναι λογικό, είναι καταρρακωμένη. Αυτή τη στιγμή είναι σπίτι της όπου την φροντίζουν ο Thom και η μητέρα της Sandra. Το μόνο που θέλει τώρα είναι λίγο χρόνο για να θρηνήσει» είπε χαρακτηριστικά.

Παρότι η Brook είχε πει πως το παιδί ήταν κάτι που δεν είχαν σχεδιάσει, η πανέμορφη μελαχρινή δήλωσε πρόσφατα πως ο Evans είναι ο άνδρας της ζωής της και πως ήταν απίστευτα ευτυχισμένη που θα έφερνε στο φως το παιδί του.

Με το που έγινε γνωστό το γεγονός, πολλοί celebrities, όπως η Denise Van Outen και η Michelle Heaton, έσπευσαν στο Twitter για να συμπαρασταθούν στη σέξι ηθοποιό που έγινε γνωστή μέσα από την ταινία «Piranha 3D».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης